Lola confirma inscrierea in sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.05.2009
Constructorul britanic Lola a confirmat vineri ca a depus actele pentru inscrierea in sezonul 2010 al Formulei 1.

Lola si-a anuntat intentia de a reveni in Formula 1 la finalul lunii aprilie, motivandu-si decizia prin faptul ca FIA a implementat un buget maxim anual de 40 de milioane de lire sterline.

Britanicii au confirmat oficial in aceasta dimineata ca au depus toate documentele necesare pentru inscrierea in editia urmatoare a Formulei 1.

Lola spera insa ca FIA sa nu aduca modificari modificari regulamentului tehnic in vigoare, in ciuda speculatiilor legate de faptul ca echipele actuale au ajuns deja la un compromis cu forul mondial. Lola admite ca noile echipe vor avea putin timp la dispozitie pentru a-si construi monoposturile, motiv pentru care sustine ca implementarea a doua seturi de reguli pentru echipe este binevenita.

Lola este cea de-a patra noua echipa care se inscrie in sezonul 2010, dupa Campos Meta 1, Team USF1 si Prodrive. Williams este singura echipa din actuala editie de campionat care s-a inscris pana in prezent in sezonul viitor, in contextul in care termenul limita expira la miezul noptii.

Via | F1 Technical

Taguri: Lola, inscriere

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru