Malaezia vrea modificarea orei de start pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Organizatorii Marelui Premiu al Malaeziei doresc repozitionarea cursei de anul viitor la ora locala 15:00, excluzand totodata posibilitatea ca aceasta sa se desfasoare pe timp de noapte.

In incercarea de a atrage audiente mai mari pe continentul european, Marele Premiu al Malaeziei din acest an s-a desfasurat la ora locala 17:00.

Totusi, clima tropicala din Malaezia a adus o furtuna puternica in timpul cursei, fapt ce a dus chiar la suspendarea acesteia inainte de final.

Organizatorii sustin ca povestea s-ar putea repeta si anul viitor, intrucat in aceasta parte a lumii furtunile sunt un element cotidian dupa ora 17:00. In acest context, organizatorii intentioneaza sa gazduiasca cursa de anul viitor la ora 15:00, pentru a evita situatiile neplacute din 2009.

"Timp de multi ani a plouat dupa terminarea cursei programata la ora 15:00 si este posibil ca povestea sa se repete din nou. Asa ca trebuie sa regandim cum este mai bine pentru toata lumea", a declarat Razlan Razali, CEO-ul circuitului de la Sepang.

Initial, s-a vehiculat ipoteza ca Marele Premiu al Malaeziei s-ar putea desfasura in viitorul apropiat pe timp de noapte, insa zvonurile au fost negate de Razali.

"Cu siguranta nu vom avea o cursa pe timp de noapte, dar inca discutam cu Bernie Ecclestone pentru a organiza cursa intre 15:00 si 17:00", a mai precizat oficialul din Malaezia.

Via | The Guardian

Taguri: Malaezia, Sepang

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru