Mercedes GP ar putea lansa noul monopost pe 25 ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Publicatia germana Bild sustine ca noul monopost Mercedes GP pentru 2010 va fi lansat pe 25 ianuarie si se va numi RB1.

Anularea lansarii in comun a monoposturilor pentru sezonul 2010 obliga echipele sa-si organizeze propriile evenimente, iar Sauber F1 Team a fost prima dintre acestea care a anuntat ca va prezenta noua arma de atac in ultima zi a lunii ianuarie.

Urmatoarele echipe sunt asteptate sa faca anunturi similare in perioada urmatoare, insa publicatia germana Bild sustine in editia de miercuri ca Mercedes GP a decis deja ca va lansa noul monopost pe 25 ianuarie. Desi locatia evenimentului nu este precizata, acesta va avea loc cel mai probabil la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart.

In schimb, sursa citata sustine ca monopostul germanilor va purta numele oficial de "Mercedes-Petronas RB1", particula RB reprezentand initialele sefului de echipa Ross Brawn. Va reamintim ca Petronas este incepand din acest an sponsorul principal al echipei Mercedes GP, in urma unui partenriat incheiat pe termen lung.

Pe de alta parte, debutul oficial al lui Michael Schumacher la volanul unui monopost Mercedes GP este in continuare incert.

Desi initial publicatia Bild a sustinut ca evenimentul va avea loc pe 10 februarie pe circuitul de la Jerez, sursa citata precizeaza acum ca echipa nu a luat inca o decizie finala in privinta programului. Prima sesiune de teste din aceasta iarna va avea loc in perioada 1-3 februarie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Via | Motorsport

Taguri: MercedesGP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru