Nick Fry: "Si alte echipe ar putea veni in F1 in 2010"

De Alin Furdui
Publicat Vineri, 26.06.2009
Presedintele executiv al Brawn GP sustine ca lista de inscrieri in sezonul 2010 al Formulei 1 nu e inca batuta in cuie.

Nick Fry, presedintele Brawn GP, sustine ca lista de echipe care vor lua startul in urmatorul sezon al Formulei 1, anuntata de FIA la sfarsitul intalnirii de miercuri, se poate inca schimba, noi echipe putand sa isi anunte participarea in Marele Circ in 2010. Motivul invocat de Nick Fry este legat de faptul ca cele trei noi echipe care si-au anuntat intrarea in Formula 1, Manor, US F1 si Campos, au facut-o bazandu-se pe faptul ca Marele Circ isi va schimba regulamentul anul urmator, urmand ca toate echipele sa se bazeze pe un buget maxim de 40 de milioane de lire sterline.

"Daca cele trei echipe noi nu vor putea sa intre in Formula 1 din cauza faptului ca nu isi permit sa faca fata bugetului, exista posibilitatea ca altele sa fie invitate in locul lor. E evident ca ne dorim cu totii ca Formula 1 sa se imbogateasca cu noi echipe", sustine Fry.

via | TPQ

 

 

Taguri: Fry

Comentarii (1)

  • @ admin
    Stirea e fara puncte?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru