Noul presedinte al pilotilor va fi ales in Australia

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Pilotii au amanat pentru Marele Premiu al Australiei alegerea noului presedinte al GPDA din cauza programului incarcat al intalnirii de vineri.

Pilotii din Formula 1 au participat vineri seara in Bahrain la o reuniune traditionala pentru a discuta ultimele aspecte legate de Marele Premiu al statului Bahrain.

Unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi a fost alegerea unui nou presedinte pentru Grand Prix Drivers' Association (GPDA), insa votul a fost amanat din cauza programul incarcat, dar si a unei intalniri cu presedintele FIA Jean Todt. Astfel, pilotii isi vor desemna noul presedinte peste doua saptamani, cu ocazia Marelui Premiu al Australiei.

Actualul presedinte al organizatiei pilotilor este Pedro de la Rosa (foto), insa spaniolul a anuntat recent ca doreste sa renunte la functie dupa ce a semnat un contract de pilot titular cu BMW-Sauber. Unul dintre principalii favoriti sa ii ia locul este Nick Heidfeld, pilotul de teste al echipei Mercedes GP.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru