Perez va face o demonstraţie de F1 în Mexic

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.02.2011
Sergio Perez va face o demonstraţie de Formula 1 în Mexic cu un monopost Sauber din sezonul precedent în 26 februarie.

Sergio Perez, primul pilot mexican de Formula 1 după o pauză de 20 de ani, va face o demonstraţie de Formula 1 în oraşul său natal Guadalajara.

Pilotul echipei Sauber va urca în cockpitul unui monopost C29 din sezonul 2010 peste numai două zile şi va face câteva tururi demonstrative pe un circuit improvizat cu o lungime de 1.5 km.

"Mexicul este entuziasmat de sezonul următor şi este grozav că putem oferi oamenilor un astfel de eveniment în avanpremiera lui. Va aduce totul la viaţă pentru ei permiţându-le să vadă şi să audă despre ce este Formula 1. Iar pentru mine este o cale mică de a-mi exprima mulţumirile pentru sprijinul oamenilor", a declarat pilotul în vârstă de 21 de ani.

La eveniment va participa şi Antonio Perez, fratele lui Perez, care va face o demonstraţie la volanul unei maşini cu care concurează în Câmp[ionatul Nord-American de Turisme (NASCAR).

Via | Formula1

Comentarii (1)

  • tech_nick
    Sauber...
    ...o referintza in F1! Mexicul, pentru onor inainte, Sauber prezentatzi! Placut sentiment pentru Perez; felicitari!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru