Programul echipelor în sesiunea de teste de la Barcelona

de Daniel Popescu
Marti, 13.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen este singurul pilot care va testa pentru Ferrari în ambele zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, care au loc marţi şi miercuri.

Esential 2 zile va dura sesiunea de teste de la Barcelona
La numai două zile după Marele Premiu al Spaniei, cele 11 echipe din Formula 1 s-au reunit din nou pe circuitul de la Barcelona pentru o sesiune de teste de două zile.

Cele 11 echipe sunt deja prezente pe circuit şi au anunţat programul complet pentru cele două zile. Kimi Raikkonen va fi singurul pilot care va concura în ambele zile ale sesiunii, ca urmare a faptului că în prima sesiune de evaluare din timpul sezonului, desfăşurată în Bahrain, Fernando Alonso a concurat pentru Ferrari în ambele zile.

Cele mai multe echipe au decis însă să le ofere şi piloţilor de rezervă oportunitatea de a căpăta experienţă la volanul monoposturilor de Formula 1. Astfel, nu mai puţin de şapte piloţi de rezervă vor apărea pe circuit, iar Mercedes, Ferrari şi Toro Rosso vor fi singurele echipe care vor miza pe piloţii titulari. Pata de culoare va fi Susie Wolff, pilotul de rezervă de sex feminin al echipei Williams.

Iată programul complet al celor două zile de teste: 

 Echipa  Marti, 13 mai  Miercuri, 14 mai
Red Bull Sebastien Buemi Sebastian Vettel
Mercedes Lewis Hamilton Nico Rosberg
Ferrari Kimi Raikkonen Kimi Raikkonen
Lotus Charles Pic Pastor Maldonado
McLaren Jenson Button Stoffel Vandoorne
Force India Nico Hulkenberg Daniel Juncadella
Sauber Giedo van der Garde Esteban Gutierrez
Toro Rosso Jean-Eric Vergne Daniil Kvyat
Williams Felipe Massa Susie Wolff
Marussia Max Chilton Jules Bianchi
Caterham Kamui Kobayashi Robin Frijns


Comentarii (17)

  • Unde sunt inteligentii care spuneau data trecuta ca Alonso a participat la teste ca sa-i rupa masina lui Raikkonen? :)) Acum ce face Kimi? Sigur nu i-a masina lui Alonso, ca pe aia n-are buton de beutura.
    E interesant s-o vad pe Susie Wolff. Chiar voi fi curios cum o sa fie ultima in clasament, dar norocul ei ca mai e pe acolo un Bianchi, Frijns...
    10 21
  • @ferr1 asta am spus si eu , dar sint niste circotasi pe aici de la rivali si sa vedem ce mai spun acum [ in special de Alonso ]
    7 13
  • @ferr1 Inteligentii au criticat faptul ca Alonso a folosit monopostul lui Kimi. Daca Kimi nu foloseste monopostul lui Alonso ca nu are buton de bautura, inseamna ca Alonso a folosit monopostul lui Kimi pentru ca avea acest buton?
    Si inca ceva: Sigur nu i-a masina lui Alonso - corect este: Sigur nu ia masina lui Alonso. In rest, toate cele bune :)
    18 4
  • Dragon
    Kimi e un pilot mai bun ca Alonso dar nu are sponsori ! Cu monopostul actual nu se intelege dar si asa la batut pe alonso in calificari la Barcelona si il batea si in cursa dar lau lucrat la boxe . Si pentru fanii lui alonso va zic ceva Kimi e ultimul pilot Ferrari care a castigat titlul mondial din pacate pentru voi Alonso nu a castigat nimic cu Ferrari !
    16 9
  • pariu ca-l bate Zuzi pe Massa :) Ca sa vezi ce la'ndemana e sa faci ce face Alonso
    4 2
  • chipicao
    sa inteleg ca la Ferrari e disputa, cine ia masina dotata cu buton de beutura. Ca sa-i impace, Monte o da la amandoi
    7 3
  • tundra
    toate masinile au buton de beutura. Dar acum depinde ce pui in rezervor, in general se pun bauturi speciale pentru hidratare cu electroliti, minerale, poate ceva carbohidrati, etc.

    http://www.gizmodo.co.uk/2012/03/the-watering-and-urination-of-f1-drivers/#null
    4 0
  • @Nepoate Eram sigur ca o sa te legi de asa ceva, dar dupa cum stii nu exista buton de editat comentariul. In general, atacuri de-astea ca ale tale intalneam prin scoala generala/liceu, de la baieti care se luptau cu acneea, cand n-aveau alte argumente. :D Vorba aia nepoate, mai bine sa fie in plus decat in minus. Mai bine Alonso cu plus 30 de puncte fata de Raikkonen.
    Inteligentii nu au inteles ca in teste nu exista "masina lui Alonso, masina lui Raikkonen", ci "masina Ferrari", iar astia doi sunt niste angajati care trebuie sa-si faca treaba. Cand o veni Kimi sau Nando de acasa cu masinile lor, poate atunci sa intereseze pe cineva cu ce masini alearga. Momentan folosesc masina Ferrari, din pacate pentru ei doi.
    Si Alonso si Kimi baga acum beutura. Cu atata suparare.. ce le mai ramane de facut?! Daca Kimi era roman, stiam ce melodii ar fi ascultat http://www.youtube.com/watch?v=S3ELSnWybX8
    2 9
  • Pai cu dragul meu ferr ... nu mai este Alonso cel mai bun pilot care lucreaza cu inginerii la realizat de monoposturi?! Mai bun decat Schumi, mai bun decat toti? Se vede ca de 4 ani face o treaba geniala la Ferrari :) Nu-mi fac griji vis`a`vis de Kimi. O sa-si faca treaba daca nu-si baga coada Alonso. Cat despre faptul ca te-am corectat, am vrut doar sa-ti indic greseala ca sa nu o mai faci pe undeva, atata tot.
    10 4
  • @Nepotele Daca ai fi urmarit ceea ce scriu, probabil ai fi ajuns la concluzia ca nu e nevoie sa-mi indici greselile, caci le observ si singur. Mai bine cauta-ti o activitate, o femeie, nu mai sta sa corectezi greselile pe site-uri.

    Nu stiu cine te-a mintit pe tine de chestia aia cu dezvoltatul monopostului. Astazi pilotii nu mai au acelasi impact pe care-l avea Niki Lauda in anii 70. Astazi avem o gramada de tehnologie care-i ajuta pe ingineri sa stie tot ce au nevoie. Important e sa aiba si imaginatie si sa inventeze ceva nou, deosebit, benefic. Sigur ca-si face treaba Raikkonen, vine in spatele lui Alonso, doar de-asta a fost adus... Bucura-te ca n-are Ferrari masina de top, altfel il vedeai constant pe Kimisor pe locul 2.
    3 11
  • Posibil sa iasa Kimi pe 2, asa cum a iesit si Alonso pe 2, cand si-a furat-o de la un debutant pe nume Hamilton ;)
    6 8
  • inteligentule, aia au contracte cu pagini mai multe decat ai citit tu intreaga viata. Acolo poate sa scrie orice, iclusiv nando iti ia masina cand are chef, tu nico sansa sa primesti masina lui, mai mult succes ai avea cu rusoaica. Ca aia sunt doar angajati si ca fac orice li se spune sunt impresiile tale personale dezvoltate in mediu mioritic unde nu exista decat ce zice sefu sau "telefonu", nu regulamente, nu legi nu contracte
    5 6
  • @ferr@ Asta e. Am auzit ca la matale in sat e o lume minunata - egalitate, libertate, drepturi, regulamente, lapte, miere. Pacat ca doar la matale in sat. Realitatea e alta. Poate o sa mai cresti si tu ca sa vezi lumea in care traiesti. Sau dormi linistit, Ponta te vegheaza.
    6 5
  • din pacate satul ala de care zici e tot pe plaiuri mioritice. Deci nu, presupunerea ta e gresita. Iar realitatea aia de care vorbesti nu e aceeasi realitate din contractele pilot - echipa. Realitatea aia de care vorbesti nu o face si nu o poate face ponta singur. Are nevoie de oameni carora le place sa creada despre sine ca s-au adaptat la realitatea aia mizerabila si nu ca ei o fac sa fie asa. Sper totusi sa gresesc in ce te priveste (desi la felul in care gandesti .... ) dar daca nu, esti doar inca un sarlatan pupinlacineva. Spor la viata asta pe care ti-ai ales-o, altii pot si prefera sa se descurce altfel.
    4 3
  • Oricum tigaia rosie nu are nici o sansa anul acesta, chiar daca o dezvolta falcosu.Dar el de mult nu mai dezvolta nimic,ptr ca este obligat sa dea din clanta de Santander.A avut valoare doar cind in spatele lui a stat Briatore.Daca ar veni Briatore.....
    7 1
  • @ferr@ Vezi bre, te crezi destept, insa faci tot felul de presupuneri legate de ceilalti fara sa-i cunosti. Pai asa face un om inteligent ca matale care a vazut imperii la viata sa? Ah? Zi, fa, ce faci aici?
    0 5
  • @ferr1, tu mergi cu laptop-ul la carciuma?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru