Race of Champions 2013 va avea loc în Thailanda în 14-15 decembrie

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Competiţia anuală Race of Champions, care reuneşte la start cei mai buni piloţi din toate ramurile motorsportului, va avea loc în 14-15 decembrie la Bangkok.

Esential 1988 este anul in care a avut loc prima editie de Race of Champions
Organizatorii Race of Champions au anunţat joi primele informaţii cu privire la ediţia care va avea loc în acest an. Competiţia se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 decembrie şi va avea loc pentru al doilea an consecutiv la Bangkok, capitala Thailandei.

Alegerea a fost făcută prin prisma succesului de care s-a bucurat ediţia de anul trecut, fapt remarcat şi de Kanokphand Chulakasem, guvernatorul autorităţii sportive din Thailanda.

"Cursa de anul trecut a fost cel mai important eveniment de motorsport dn Thailanda din toate timpurile. A avut un succes imens şi a pus Thailanda pe harta marilor evenimente din lumea sporturilor cu motor", a declarat el.

Race of Champions reuneşte în gfiecare an cei mai buni piloţi din toate ramurile sportive, inclusiv Formula 1, WRC, MotoGP, Le Mans şi IndyCar. Ediţia de anul trecut a fost câştigată de Romain Grosjean, pilotul echipei Lotus, în timp ce competiţia pe naţiuni a revenit Germaniei, care i-a avut în componenţă pe Michael Schumacher şi Sebastian Vettel.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru