Richards e inca nehotarat cu privire la inscrierea Prodrive in F1 2010

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.05.2009
David Richards sustine ca nu s-a hotarat inca daca va inscrie sau nu o echipa in urmatorul sezon de Formula 1, asteptand pana in ultimul moment pentru o decizie finala.

David Richards, boss-ul Prodrive, nu s-a hotarat inca daca va aplica sau nu pentru un loc in Formula 1 in 2010, sustinand ca va astepta pana in ultimul moment pentru a decide acest lucru. Desi ultima zi pentru prezentarea aplicatiilor pentru sezonul viitor este vineri, Richards sustine ca asteapta finalizarea negocierilor dintre FIA si echipele nemultumite de viitorul regulament.

"Totul depinde acum de raspunsurile la doua intrebari: ne vor permite noile reguli sa intram in competitie cu sanse reale? si, apoi, exista conditiile financiare de baza pentru ca o noua echipa sa isi desfasoara un model de afacere practic si de viitor?", spune Richards, care nu stie inca cum se va numi eventuala echipa de Formula 1 pe care o va conduce incepand cu 2010. Pana acum, ipotezele s-au invartit in jurul Aston Martin sau Prodrive, desi exista sanse ca noua echipa sa preia numele unui sponsor mare din Orientul Apropiat.

Doar trei echipe si-au depus candidatura pentru sezonul 2010 pana in acest moment.

Acestea sunt Williams, USF1 si Campos Racing.

Taguri: Prodrive, Richards

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @3 echipe...
    Pai si din cele 200 de echipe care doreau sa se inscrie in sezonul 2010.... au mai ramas doar 3? Lasa ca facem istorie cu USF1, Williams si... Campos Racing... Williams imi plac si sunt o parte din istoria Formulei 1 dar... cele 2 debutante... nu vad nici in 2020 castigand vreo cursa... cel putin... USF1 o sa fie o super comedie cu piloti americani :) Asta chiar astept :)))) Montoya nu prea a facut nimic prin F1 dar in America i-a crapat rau de tot, Sebastian la fel... de abia astept sa vad un pilot de-al lor... concurand :))) Avem spectacol asigurat!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru