Sutil şi Buemi, penalizaţi cu 5 poziţii pe grila din Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.10.2010
Adrian Sutil şi Sebastien Buemi vor fi penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Braziliei din cauza incidentelor în care au fost implicaţi la Yeongam.

Ploaia abundentă şi, mai ales, apa care a rămas pe circuitul Yeongam a provocat numeroase ieşiri în decor şi incidente în timpul Marelui Premiu al Coreei de Sud. Unul dintre piloţii care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost Adrian Sutil, germanul fiind implicat inclusiv într-o coliziune cu Kamui Kobayashi.

La finalul cursei, comisarii au considerat că pilotul echipei Force India se face vinovat de provocarea incidentului, motiv pentru care acesta va fi penalizat cu 5 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Braziliei de peste două săptămâni. Decizia reprezintă o lovitură pentru echipa indiană, care are un avans de numai 3 puncte în clasamentul constructorilor în faţa rivalilor de la Williams. Sutil a primit de asemenea o amendă de 10000 de dolari pentru faptul că a rămas pe circuit deşi ştia că are probleme la frâne.

O altă penalizare de 5 poziţii pe grila de start de la Interlagos a fost dictată împotriva lui Sebastien Buemi, pilotul Scuderiei Toro Rosso fiind implicat într-un accident cu Timo Glock (Virgin Racing) pe parcursul cursei.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    Brazilia este cursa urmatoare... 5-7 noiembrie...
    1 0
  • Sutil şi Buemi, penalizaţi cu 5 poziţii pe grila din Brazilia
    Sutil a fost un adevarat kamikaze! Parca și-a cautat-o cu lumânarea pe tot parcursul cursei... :(
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru