Update: Furtuna la Sepang cu 4 ore inaintea cursei

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 05.04.2009
O ploaie puternica s-a abatut asupra circuitului de la Sepang cu numai 4 ore inaintea inceperii Marelui Premiu al Malaeziei.

La ora locala 13:30 (ora 08:30 in Romania), o furtuna puternica a lovit circuitul de la Sepang, udand din plin pista pe care urmeaza sa alerge cei 20 de piloti din Formula 1.

Cu toate acestea, previziunile meteo indica ca furtuna nu va dura foarte mult timp si ca, datorita temperaturilor de peste 30 de grade inregistrate in Malaezia, circuitul se va usca rapid.

Astfel, este foarte probabil ca startul in cursa de la Sepang sa se dea pe o pista uscata, insa alte furtuni pe parcursul acestei zile nu sunt inca excluse.

Marele Premiu al Malaeziei va incepe la ora locala 17:00 (ora 12:00 in Romania).

UPDATE: Ploaia s-a oprit intre timp, insa cursa de GP2 care precede Marele Premiu al Australiei a debutat sub safety car din cauza pistei ude.

Comentarii (10)

  • bine ar fi
    m-as bucura sa ploaie, e mai interesanta cursa
    0 0
  • (ADY)
    Da sa fie ploaie
    0 0
  • mda...
    ar fii frumos sa fie o asemenea furtuna in timpul cursei...dak va fii asa presimt k o sa se opreasca cursa....ca in australia in `91
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mda :)
    Nu cred ca exista inca un monopost de Formula 1 care poate concura pe o astfel de vreme, asa ca sper sa nu fie astfel de probleme in cursa.
    0 0
  • cel mai interesant ...
    este CIND va incepe ploaia. Glock spunea ca la 15 min dupa start, Quick Nick, spunea ca imediat dupa start, Nico spunea ca la 45 min ora dupa start, Vettel ca la 30 minute dupa start. lolicel! Bernie spunea [in gluma, of course, ca a promis presedintele Malaeziei ca nu va ploua =)) ] Daca nu va fi potop, ci numai ploaie strategia inteligenta de cursa va invinge calitatea monopostului sau a pilotului ... let's see ...
    0 0
  • ctlnmihai
    ploaie
    in 12 minute incepe ploaia dupa bbc
    0 0
  • ctlnmihai
    race stopped
    cursa oprita
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Cursa
    Ce mai tare cursa... mai ales ca Lewis tot a iesit in decor... cica nu mere masina :)))
    0 0
  • Bernie
    si timpenia din capul lui, faptul ca nu se mai satura de bani, i-a adus pe bietii piloti in faza de a face drifturi gratuite si balet pe apa. pacat. cursa a fost frumoasa. webber si glock au fost protagonistii principali la asigurarea spectacolului, desi aproape toti pilotii au participat. sper sa se reia cursa [putin probabil, acolo e deja "barca pe valuri"] desi este evident ca este compromisa si deja rezultatele sunt modificate ...
    0 0
  • ctlnmihai
    @neo
    da ,dar tot e in fata celor 2 masini ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru