VIDEO: Rezumatul primei zile de teste de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.02.2010
Automarket va ofera un rezumat in format video al primei zile de teste de pe circuitul de la Jerez.

Zece echipe de Formula 1 au inceput miercuri a doua sesiune de teste din aceasta iarna, care are loc pe circuitul de la Jerez din sudul Spaniei. Vremea nu a fost insa de partea pilotilor, intrucat ploaia si-a facut aparitia pe circuit dupa aproape o ora de la startul sesiunii si a continuat pe tot parcursul zilei.

Chiar si in aceste conditii, inginerii au putut obtine informatii pretioase despre comportamentul monoposturilor pe pista umeda, insa cei de la Red Bull Racing, Force India si Virgin Racing au fost cei mai afectati intrucat, nu au participat la sesiunea de teste de la Valencia de saptamana trecuta.

Iata un rezumat de aproape 20 minute al primei zile de teste din cadrul sesiunii de la Jerez, dar si secvente de la lansarea noului monopost Red Bull RB6:

PRIMA ZI DE TESTE DE LA JEREZ - PARTEA 1

 

A DOUA ZI DE TESTE DE LA JEREZ - PARTEA 2

Taguri: Jerez, teste, video

Comentarii (4)

  • Automarket
    Tot mai pregatiti baietii de la Automarket! Bravo lor. Imbunatatesc calitatea site-ului in fiecare zi!
    0 0
  • Button
    ce reprezinta dispozitivul din partea stanga de pe monopostul lui Button? (in dreptul oglinzilor retrovizoare) Arata cel putin ciudat..
    0 0
  • @ally_great
    Este un senzor cu proprietatea de a inregistra anumiti parametri ai monopostului, printre care si vibratiile acestuia la anumite viteze si in anumite viraje. Bineinteles, nu va fi folosit in Marile Premii, are un rol pur informativ pentru teste.
    0 0
  • @Dani
    Ms de raspuns. Interesant mod de a testa :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru