Villeneuve, dorit in V8 Supercar

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.01.2009
Jaques Villeneuve este dorit ca pilot in competitia australiana V8 Supercar, canadianul primind o oferta din partea echipei Super Cheap Racing.

Proprietarul echipei Super Cheap Racing, Paul Morris, a dezvaluit ca spera sa-l convinga pe fostul campion mondial al Formulei 1 sa concureze in campionatul B8 din Australia.

"Este adevarat, iar el poate face asta. Ar fi pentru un sezon intreg, nu numai pentru o cursa. Daca putem crea putin buzz pe tema asta cred ca putem reusi", a declarat Morris.

"Ar trebui sa obtinem un contract de sponsorizare de 2 milioane de dolari pentru a putea concura si pentru a-l putea plati. Cat de mult a trecut de cand am avut un pilot de Formula 1 in cursele de turisme din Australia? Ultimul a fost Alan Jones. Iar daca va pilota la fel de bine ca Alan Jones, va fi bine".

In prezent, Villeneuve concureaza in Orientul Mijlociu in competitia Speedcar, dupa ce a esuat sa-si asigure un loc de pilot regulat in NASCAR.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru