Virgin ar putea rata implementarea noului sasiu

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.04.2010
Virgin Racing ar putea fi in imposibilitatea de a implementa noul sasiu ce vizeaza marirea rezervorului de combustibil.

Monoposturile de Formula 1 sunt blocate in continuare la Shanghai in urma Marelui Premiu al Chinei, din cauza restrictiilor de zbor din cea mai mare parte a Europei cauzate de eruptia vulcanului islandez.

In cazul in care monoposturile vor fi expediate direct la Barcelona pentru Marele Premiu al Spaniei, echipele vor fi private de update-urile pregatite pentru acest Grand Prix.

Una dintre cele mai afectate echipe va fi insa Virgin Racing, care a demarat in Marea Britanie constructia unui nou sasiu. Acesta beneficiaza de un rezervor de combustibil mai mare, dupa ce echipa a constatat ca actualul monopost ar putea sa nu termine cursele din cauza cantitatii reduse de combustibil pe care o putea inmagazina.

Echipa a finalizat pana acum doar un sasiu, insa este posibil ca nici acesta sa nu poata fi transportat la timp in cazul in care aeroporturile din Marea Britanie nu vor fi deshise pana la cursa de la inceputul lunii mai.

Via | ESPNF1 | Foto: Virgin Racing

Taguri: Virgin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru