Arhiva stiri aprilie 2019

Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda a demarat proiectul pilot eMobility: zece prototipuri Citigo E colectează date pentru finalizarea versiunii de serie a citadinului electric

Skoda a anunțat că zece prototipuri Citigo E fac parte din proiectul eMobility. Prin intermediul acestui program, tehnicienii și inginerii Skoda vor colecta date pentru a putea finaliza versiunea de serie a citadinului electric. Producția lui Skoda Citigo E va începe în ultimul trimestru din 2019.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Duș rece pentru Tesla: livrările de mașini au scăzut în primul trimestru cu 31% din cauza "cererilor masive din Europa și China"

Tesla a livrat 63.000 de unități în primul trimestru al anului, în scădere cu 31% comparativ cu ultimul trimestru din 2018, ca urmare a dificultăților de a răspunde "cererilor masive venite din Europa și China".
Joi, 04 Aprilie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Carlos Ghosn a fost arestat din nou în Japonia, după ce ar fi folosit banii Nissan în scopuri personale: “Este scandalos, dar nu vor reuși să mă doboare”

Carlos Ghosn a fost arestat în Japonia, din nou, după ce fusese eliberat condiționat în martie. Fostul șef de la Nissan este acuzat acum că ar fi folosit banii constructorului în scopuri personale cu ajutorul unui intermediar, potrivit procurorilor japonezi.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Modele noi

Bentley Bentayga primește o versiune specială: Design Series promite modificări de design și îmbunătățiri la nivelul interiorului

Bentley a lansat Bentayga Design Series. Britanicii propun mici modificări la nivel estetic și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Clienții vor putea comanda noua versiune doar alături de motorul V8 pe benzină de 4.0 litri.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Formula 1 | 23 comentarii

Vettel nu exclude retragerea din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020: "Competiția devine mai mult un show și o afacere decât un sport"

Sebastian Vettel sugerează că s-ar putea retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020, în cazul în care regulamentul care va intra în vigoare un an mai târziu va transforma competiția în "show și afacere".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Industrie | 11 comentarii

Toyota oferă acces gratuit la 24.000 de patente despre sistemele hibride: "Vrem să popularizăm tehnologia"

Toyota a anunțat că va oferi acces gratuit la aproape 24.000 de patente despre sistemele sale hibride cu scopul de a populariza tehnologia și, implicit, pentru a reduce costurile de dezvoltare.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Byton a publicat imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte: versiunea de serie va avea autonomie de până la 520 de kilometri

Constructorul chinez Byton a publicat o serie de imagini cu versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Mongolia. Conform oficialilor companiei, Byton M-Byte va intra în producția de serie la finalul anului curent.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi

McLaren prezintă imagini noi cu viitorul său Grand Tourer: noul model cu motor V8 va fi dezvăluit în luna mai

McLaren a publicat imagini noi cu modelul pe care îl va prezenta în luna mai. Deocamdată în “haine de camuflaj”, viitorul Grand Tourer va avea un motor V8 biturbo și “același ADN precum hypercar-ul Speedtail”, al cărui sistem de propulsie are o putere de până la 1.050 CP.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini autonome | 3 comentarii

Volkswagen a început testele cu mașini autonome: cinci unități e-Golf folosesc un traseu de 3 kilometri din Hamburg

Volkswagen efectuează primele teste cu mașini autonome de nivel 4 din 5 pe un traseu de 3 kilometri din Hamburg. Cinci unități e-Golf au fost echipate cu senzori, camere video și radare pentru a naviga singure în traficul urban.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser cu viitorul Nio ES6: SUV-ul coupe are sistem de propulsie electric și va fi expus la Shanghai

Nio va expune în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul SUV coupe ES6. Oficialii start-up-ului din China descriu noul model drept un "SUV electric de înaltă performanță".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini autonome | 2 comentarii

Ford, Toyota și General Motors vor să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome: cele trei companii speră să ajute la crearea unui nou cadru legislativ

Ford, Toyota și General Motors au anunțat că vor forma un consorțiu care să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome. Astfel, cei trei producători speră să ajute la crearea unui cadru legislativ care să permită circulația acestor vehicule.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla cucerește Norvegia: Model 3 a avut o cotă de piață de 29% în țara nordică la înmatriculările din luna martie

29% dintre mașinile noi înmatriculate în Norvegia în luna martie au fost Tesla Model 3, în contextul în care 58% dintre mașinile înmatriculate au fost electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Audi A3, spionată în timpul testelor: modelul compact va fi lansat în cursul anului curent

Audi testează noua generație A3 în zonele reci din nordul Europei. Modelul ar urma să fie lansat în cursul anului curent, iar primele informații sugerează un design ușor modificat, un interior plin cu tehnologii noi și motorizări cu sisteme mild-hybrid.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept Infiniti Qs Inspiration: prototipul anunță un viitor sedan de performanță

Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul Qs Inspiration. Conceptul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un viitor sedan de performanță cu sistem de propulsie electrificat.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Intern | 4 comentarii

Renault Captur Red Edition, disponibil în România: ediția specială primește motorul pe benzină de 1.3 litri și 150 de cai putere

Renault a anunțat disponibilitatea în România a ediției speciale Captur Red Edition, care are un preț de pornire de 19.100 de euro și poate fi achiziționată și cu motorul pe benzină TCe de 1.3 litri și 150 de cai putere.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Formula 1 | 40 comentarii

Mick Schumacher a debutat într-un monopost de Formula 1 pentru Ferrari: "A fost uimitor, m-am simțit ca acasă"

Mick Schumacher s-a declarat entuziasmat după prima zi de teste alături de Ferrari, care a marcat debutul său la volanul unui monopost de Formula 1. Fiul lui Michael Schumacher a încheiat testele pe locul doi, fiind surclasat doar de Max Verstappen.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Intern | 1 comentariu

Operațiunea “Speed Marathon” în toată Europa: 400 de radare vor fi scoase pe drumurile din România

Polițiștii rutieri din toate statele UE vor acționa simultan, miercuri, într-o operațiune de amploare pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală și pentru prevenirea accidentelor grave. Operațiunea se desfășoară și în România, unde aproximativ 400 de radare vor fi prezente pe drumurile publice.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi

Update: Teasere noi cu viitorul Mercedes-AMG A45: nemții testează Hot Hatch-ul pe lacurile înghețate din Suedia

Mercedes a publicat teasere noi cu viitoarea generație AMG A45. Modelul va fi lansat în cursul anului curent, iar voci apropiate companiei anunță două variante de putere pentru motorizare de 2.0 litri. Nemții vor oferi o versiune de 388 CP, dar și un vârf de gamă cu 422 CP.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Primele imagini cu Ford Puma: noul SUV va fi produs la Craiova, va avea versiune mild-hybrid de până la 155 CP și vine în 2019

Ford a publicat primele imagini cu noul SUV Puma pe care îl va produce la uzina de la Craiova și care va fi disponibil într-o versiune mild-hybrid de până la 155 de cai putere. Lansarea pe piață este așteptată până la sfârșitul acestui an.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Ford Explorer vine în Europa: SUV-ul cu 7 locuri va fi disponibil doar în variantă plug-in hybrid de 450 de cai putere cu autonomie electrică de 40 de kilometri

Ford Explorer, cel mai vândut SUV din SUA, va fi disponibil în Europa din acest an într-o versiune plug-in hybrid cu 7 locuri care generează în total 450 de cai putere și oferă o autonomie electrică de 40 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru