Arhiva stiri aprilie 2019

Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Vânzările Volvo au crescut cu aproape 10% în primul trimestru, la peste 160.000 de unități: XC60 rămâne preferatul clienților, urmat de XC40 și XC90

Volvo a vândut peste 160.000 de mașini în primele 3 luni din 2019, cu aproape 10% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. XC60 este în continuare cel mai căutat model din gamă, urmat de XC40 și XC90. Suedezii se așteaptă ca vânzările să crească în continuare pe parcursul anului.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.
Joi, 25 Aprilie 2019 | General

Chinezii de la Lynk&Co lansează un documentar despre evoluția în Cupa Mondială de Turisme: primul episod al mini-seriei are în prim-plan weekend-ul din Marrakech

Lynk&Co a publicat primul episod al mini-seriei "Challenge the World". Documentarul are în prim-plan evoluția constructorului chinez în cadrul Cupei Mondiale de Turisme. 4 piloți concurează sub culorile producătorului asiatic, iar primul episod oferă imagini din culisele curselor desfășurate la Marrakech.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Intern | 1 comentariu

Infrastructura rutieră a României în 2018: o treime dintre drumuri sunt pietruite și de pământ și doar 4.6% dintre drumurile naționale sunt autostrăzi

Aproximativ o treime dintre drumurile publice din România sunt pietruite și acoperite cu pământ, în timp ce autostrăzile reprezintă doar 4.6% din lungimea totală a drumurilor naționale.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie

Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru Panamera: lansări așteptate în 2020

Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru modelul Panamera, lansările fiind așteptate în 2020, potrivit unor informații neoficiale care nu au fost însă dezmințite de constructorul german.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie | 14 comentarii

Tesla a înregistrat pierderi de 700 de milioane de dolari în primele trei luni ale anului: "Avem cele mai grave probleme logistice din istorie"

Tesla a anunțat pierderi de 702 milioane de dolari în primele trei luni ale anului, pe fondul dificultăților înregistrate la livrările lui Model 3 în Europa și China, în timp ce rezerva de cash a scăzut la numai 2.2 miliarde de dolari.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen e-Up! va primi o generație nouă: modelul electric va avea o autonomie mai mare și va fi expus la Frankfurt

Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Oficialii companiei anunță modificări consistente în dreptul designului, dar și o autonomie mai mare comparativ cu cea oferită de actuala versiune.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Telenovela continuă: Carlos Ghosn a fost eliberat din nou, după ce a plătit o cauțiune de 4.5 milioane de dolari

Fostul șef Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a părăsit din nou detenția după ce instanța a acceptat plata unei cauțiuni de 4.5 milioane de dolari. Este pentru a doua oară când Ghosn părăsește arestul de la Tokyo, după ce fusese arestat la începutul lunii aprilie.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Drive test | 8 comentarii

Test Drive Mercedes-Benz CLA 250 4Matic Edition 1 - Senzualitate

Cu ajutorul lui CLA, Mercedes-Benz a reușit să dea naștere unui adevărat fenomen în segmentul compact. Modelul a atras public de partea nemților, iar marea majoritate a celor care au mizat pe serviciile lui CLA au rămas alături de constructorul din Stuttgart. A doua generație promite dinamism la pachet cu un design atrăgător.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Ford anunță o investiție de 500 de milioane de dolari în start-up-ul american Rivian: parteneriatul va da naștere unui vehicul electric în gama Ford

Ford investește 500 de milioane de dolari în Rivian, start-up-ul din SUA care la finalul anului trecut lansa pick-up-ul electric R1T. Anunțul vine la scurt timp după decizia Amazon de a investi 700 de milioane de dolari în proiectele Rivian.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG GT Black Series, spionat pe Nurburgring: versiunea extremă a sportivului german debutează în 2020

Mercedes testează versiunea AMG GT Black Series la Nurburgring. Conform zvonurilor, versiunea extremă a sportivului din Stuttgart va fi prezentată în 2020 și va oferi peste 600 CP. De asemenea, nemții pregătesc și un pachet aerodinamic special.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie | 2 comentarii

BMW vrea să cumpere cobalt direct din Australia și Maroc pentru producția bateriilor mașinilor electrice: materia primă va fi folosită la următoarea generație de electrice

BMW a anunțat că vrea să cumpere cobalt direct de la minele din Australia și Maroc pentru producția bateriilor care echipează mașinile electrice. Nemții vor să se asigure că această materie primă nu este obținută ca urmare a exploatării prin muncă a copiilor.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

Volkswagen folosește tehnologia blockchain: "Proiectul ne permite să urmărim în detaliu cum obținem materiile prime"

Volkswagen a început să folosească tehnologia blockchain pentru datele cu privire la obținerea materiilor prime utilizate în producția mașinilor, cu scopul de a oferi mai multă transparență despre sursele pe care le utilizează.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe, surprins în timpul testelor: rivalul lui Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în cursul anului curent

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe în versiunea M235i a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Formula 1 | 14 comentarii

Ferrari introduce în Azerbaidjan primele update-uri pentru monopost: Hamilton anticipează că Vettel și Leclerc vor fi rapizi pe liniile drepte

Ferrari va introduce primele îmbunătățiri pentru monopostul de Formula 1 cu ocazia cursei din Azerbaidjan, în care Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor fi mai rapizi pe liniile drepte.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Tuning

Mercedes-Benz Clasa G, preparat de Lumma: 650 CP și 900 Nm pentru versiunea AMG G63

Mercedes-Benz Clasa G a primit îmbunătățiri din partea tunerului Lumma. Mulțumită pachetului de performanță pregătit de nemți, versiunea Mercedes-AMG G63 oferă 650 CP și 950 Nm.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | General

Lego a construit un Civic Type R în mărime naturală: Hot Hatch-ul este fabricat din peste 320.000 de piese

Lego a pregătit un exemplar Honda Civic Type R în mărime naturală. Specialiștii au folosit peste 320.000 de piese Lego, iar echipa formată din nouă oameni a avut nevoie de peste 1.300 de ore pentru asamblarea completă a proiectului.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Tehnologie | 1 comentariu

Porsche caută parteneri tehnologici pentru creșterea vânzărilor din China: “Este o greșeală să credem că totul poate fi dezvoltat în Germania”

Porsche analizează posibilitatea unor colaborări cu giganți chinezi din domeniul tehnologiei, astfel încât să obțină vânzări mai mari pe cea mai importantă piață pentru companie. Nemții spun că vor să aibă “parteneriatele potrivite” în fiecare regiune.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Previziuni sumbre la Nissan: profitul anual va scădea cu 45% din cauza arestării lui Ghosn și a costurilor din SUA

Nissan anticipează o reducere a profitului anual cu 45% din cauza scăderii vânzărilor de mașini ca urmare a arestării lui Carlos Ghosn și a costurilor generate de extinderea garanțiilor oferite pe piața americană.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru