Arhiva stiri aprilie 2019

Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Motorsport

Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Tesla Model S și Model X primesc îmbunătățiri: autonomie mai mare cu 10% și o nouă suspensie adaptivă

Tesla Model S și Model X primesc o nouă suspensie adaptivă și beneficiază de o autonomie cu 10% mai mare în urma unor îmbunătățiri tehnice la motorul electric.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Modele noi

Aston Martin prezintă DBS Superleggera Volante: cel mai puternic și rapid cabrio din istoria britanicilor are un motor V12 de 725 CP și face 0-100 km/h în 3.6 secunde

Aston Martin a lansat oficial DBS Superleggera Volante, cel mai puternic și rapid cabrio din istoria companiei. Noul cabrio are un motor V12 de 5.2 litri care dezvoltă 725 de cai putere, un cuplu maxim de 900 Nm și atinge 0-100 km/h în doar 3.6 secunde. Livrările către clienți vor începe din toamna acestui an.
Marti, 23 Aprilie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul motoarelor diesel de 3.0 litri: BMW Seria 8 față în față cu Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa E Coupe

Seria 8 în versiunea 840d, Mercedes E400d Coupe și Audi A8 50 TDI sunt modelele care au fost așezate în dreptul liniei de start. Acțiunea a avut loc pe pista unui aeroport, iar modelele echipate cu motare diesel de 3.0 litri s-au duelat pe sfertul de milă
Marti, 23 Aprilie 2019 | Concepte

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020

Noua generație Renault Kangoo va fi prezentată în 2020 și este anticipată de lansarea unui concept cu același nume care oferă o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta utilitara.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Tuning

ABT propune un pachet de performanță pentru Skoda Octavia Combi RS: 290 CP și 410 Nm pentru break-ul din Cehia

Tunerul ABT Sportsline oferă un pachet de performanță pentru break-ul Skoda Octavia RS. Kit-ul poate fi instalat atât pe versiunea diesel, cât și pe varianta echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Îmbunătățiri pentru Renault Alaskan: pick-up-ul are o capacitate de încărcare de 1.1 tone și un nou motor diesel de 2.3 litri de până la 190 CP

Renault Alaskan și-a mărit capacitatea de încărcare până la 1.1 tone și a primit jante de 17 inch și un nou motor diesel Blue dCi de 2.3 litri, disponibil în versiuni de 160 CP și 190 CP.
Marti, 23 Aprilie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul Mercedes-AMG A45, surprins pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi prezentat în cursul acestui an

Viitoarea generație Mercedes-AMG A45 4Matic a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Hot Hatch-ul va fi disponibil în două versiuni, vârful de gamă urmând să ofere 422 CP.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Industrie

Renault nu comentează posibila renunțare la parteneriatul cu Daimler: "Toate proiectele vor fi onorate până la final"

Oficialii Renault nu au comentat informațiile despre o posibilă renunțare la parteneriatul tehnic cu Daimler, însă au menționat că toate proiectele actuale vor fi onorate până la capăt.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește electrificarea fiecărui model de performanță din gamă: din 2021 toate versiunile Mercedes-AMG vor integra astfel de sisteme

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a anunțat că începând cu 2021 toate vehiculele produse de divizia de performanță vor integra sisteme de propulsie electrificate. Totodată, nemții pregătesc și un înlocuitor pentru legendarul V12.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus va dezvolta un model electric pentru Europa: "Este prea devreme să spunem în ce segment va concura și când îl lansăm"

Lexus a confirmat că va dezvolta un model electric pentru piața europeană, însă oficialii au admis că este prea devreme pentru a stabili în ce segment va conura acesta și când va fi lansat.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Viitorul Mini John Cooper Works GP, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi produs în 3.000 de unități și va avea un motor de peste 300 CP

Mini John Cooper Works GP a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Cel mai puternic Mini de serie din istoria constructorului britanic va fi lansat în 2020 și promite să ofere peste 300 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Noi declarații controversate din partea lui Elon Musk: "Anul viitor lansăm taxi-uri autonome, în 2021 vom face o mașină fără volan și pedale"

Elon Musk susține că Tesla va lansa anul viitor taxi-uri autonome în anumite regiuni din Statele Unite și că va lansa în 2021 o mașină autonomă fără volan și pedale.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Presa japoneză: Nissan va respinge noua propunere de integrare de la Renault și va cere “drepturi egale” cu partenerii francezi

Nissan va respinge noua propunere de integrare a managementului din partea Renault și va cere “drepturi egale” în relația cu partenerii francezi, potrivit informațiilor dezvăluite de publicația niponă Nikkei. Conducerea japonezilor este nemulțumită de poziția constructorului în cadrul alianței și se teme că o fuziune cu Renault ar fi clar în defavoarea Nissan.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în toamna acestui an: livrările demarează în 2020

Unul dintre oficialii Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată în toamna acestui an. Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au decis dacă modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau dacă vor organiza un eveniment separat.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noile generații Porsche Boxster și Cayman vor avea versiuni electrice până în 2022: sunt luate în calcul versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid

Porsche Boxster și Porsche Cayman vor avea versiuni 100% electrice până în 2022, odată cu lansarea noilor generații pentru ambele modele. De asemenea, Porsche ia în calcul și dezvoltarea unor versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia lansează o aplicație mobilă: șoferii își pot personaliza setările pentru anumite funcții ale mașinilor electrice

Hyundai și Kia au dezvoltat o aplicație de smartphone care permite șoferilor să salveze setările preferate pentru anumite funcții ale mașinilor electrice. Setările pot fi încărcate ulterior pe orice model electric al constructorilor.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Formula 1 | 8 comentarii

Honda pregătește un update major pentru motor: Red Bull renunță la stabilirea unui obiectiv pentru sezonul 2019

Honda pregătește un update important pentru motor, însă Red Bull a renunțat la stabilirea unui obiectiv concret pentru sezonul 2019.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Drive test | 5 comentarii

Test Drive Mercedes-Benz Clasa V - Multiplicarea luxului

Mercedes-Benz Clasa V a primit recent un facelift menit să șlefuiască și mai mult aerul premium de care se bucură cei opt pasageri. De fapt, cu noul Clasa V, Mercedes-Benz multiplică senzațiile pe care le ai în etalonul Clasa S.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Reportaj | 5 comentarii

Raiul italian: o vizită la FCA Heritage Hub, locul în care strălucesc modelele clasice Fiat, Lancia și Abarth

Fanii Fiat, Lancia și Abarth vor avea din acest an un loc în care pot face cunoștință cu cele mai respectate mașini ale istoriei celor trei mărci. FCA Heritage Hub este un "must" pentru orice pasionat de mașini, indiferent dacă vorbim de modelele care au făcut performanță în motorsport sau despre cele care au pus Italia pe harta industriei auto mondiale.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru