Brașov: un șofer a vrut să dea şpagă un BMW X6 după ce a condus beat şi fără permis

de Daniel Popescu
Vineri, 11.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mită de proporţii neobişnuite pentru un poliţist de la rutieră din Braşov: doi bărbaţi au încercat să ofere mită un BMW X6 după ce unul dintre ei a condus beat şi fără permis.

Poliţia Rutieră din Braşov se confruntă cu un caz inedit, după ce unul dintre poliţişti a primit o ofertă aparent de nerefuzat. După ce a oprit un şofer în trafic, poliţistul a solicitat un test pentru verificarea alcoolemiei, care a evidenţiat o concentraţie de 0.65 mg/l alcool pur în aerul exprimat.

În plus, politistul a descoperit că şoferul în cauză nici măcar nu deţinea permis de conducere şi a decis să completeze un proces verbal pentru cele două infracţiuni comise.

Marea surpriză a fost când şoferul, pe nume Al-Jenabi Ali-Eduard, i-a oferit poliţistului drept mită un BMW X6 pentru a trece cu vederea faptul că nu avea permis şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost sprijinit în acest demers de un alt bărbat, considerat complice în acest caz.

Poliţistul a refuzat mita, iar cazul a fost preluat de DNA Braşov, care i-a arestat pe cei doi pentru 24 de ore înainte de a propune mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit codului rutier, conducerea unui vehicul fără permis de conducere se pedepseşte cu închisoare cuprinsă între 1-5 ani.

Via DNA 

Comentarii (5)

  • Parnaie cu executare pt amandoi !

    "pe nume Al-Jenabi Ali-Eduard" asta o fi Ardelean ?

    " El a fost sprijinit în acest demers de un alb bărbat ". E totusi clar ca soferul era de culoare. Un Ardelean negru, gen.

    Oricum, alb sau negru, nu conteaza. Materie cenusie clar nu este.
    18 0
  • Asa-i cand stai in dubai si ai sute de milioane de euro in cont...
    18 0
  • Respect pentru acest politist!
    10 1
  • L-a refuzat pentru ca i-l dadea neinmatriculat...taxe mari la tanc...Glumesc, desigur. Poate daca oferea si omul un porc sau o racitura...ca tot vine Craciunul...dar fiind ar..delean, nu avea porc.
    4 0
  • @Tudor - daca as fi politist, si in mod normal as fi luat spaga, pe aceasta as fi refuzat-o si eu. Trecand peste faptul ca as vrea ca acel om complet iresponsabil sa fie pedepsit, si inlaturat de la volanul unei masini, mai este problema unei masini mari si scumpe, masina care sigur va da nastere unor intrebari de la diverse persoane, si nu va fi usor de ascuns.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru