Încă un robot din seria Transformers ne dezvăluie mașina în care se va metamorfoza: Mercedes Unimog

de Bogdan Mirică
Joi, 11.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seria Transformers se îmbogățește cu o nouă mașină rară. Este vorba despre Mercedes Unimog, celebrul vehicul de teren al germanilor, așteptat să intre în rolul Autobot-ului Hound.

Seria Transformers continuă în anul 2017 cu un nou film, denumit The Last Knight și anunțat deja de mai multe trailere. Știm deja și că celebrul Bumblebee va fi jucat de un Chevrolet Camaro creat special, Ford Mustang va fi în tabăra băieților răi, iar Mercedes Benz AMG GT R va fi și el prezent în rolul unui robot.

Acesta din urmă nu va fi singurul reprezentant al constructorului german. Celebrul Mercedes Unimog, vehiculul de teren care poate ajunge aproape oriunde, va fi materializarea auto a unui alt robot celebru. Este vorba despre Autobot-ul Hound, un personaj care și-a făcut apariția în tabăra băieților buni în filmul Transformers: Age of Extinction.

Vocea acestuia este interpretată de John Goodman, iar misiunea lui va fi diferită în noul film. Primele imagini dezvăluite de creatori arată că acesta va servi doar în scop medical, pe casca sa fiind imprimat logo-ul Crucii Roșii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru