Viitorul Corvette C7 va avea luneta dubla in stil retro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Directorul de design GM a declarat ca viitorul Corvette C7 va adopta un stil retro. primul element care confirma aceasta tendinta este luneta dubla, regasita pe stramosul din 1963 al supercarului.

Dupa ce in urma cu cateva zile v-am oferit prima prelucrare digitala a viitorului Corvette C7, revenim astazi cu noi informatii despre supercarul american. Se pare ca noua generatie va imprumuta designul lunetei duble, regasit pe stramosul Corvette Sting Ray din 1963 si pe conceptul cu acelasi nume, vedeta in filmul "Transformers".

Declaratia a fost facuta de Ed Welburn, directorul de design al grupului GM, responsabil pentru renasterea actualului Camaro. Welburn a inut insa sa precizeze ca celebrul concept Stingray nu este noul C7, singura similaritate urmand sa fie designul lunetei.

Desi multi se gandesc ca vizibilitatea va fi alterata, Welburn a declarat ca acest aspect nu va reprezenta o problema, pentru ca pe piata actuala exista o tehnologie capabila sa suplineasca acest defect: camere pentru mersul cu spatele, sisteme de monitorizare a unghiului mort.

Desi s-a vehiculat indelung posibilitatea ca viitorul Corvette C7 sa preia o arhitectura cu motor central, americanii raman conservatori si adopta aceeasi pozitionare frontala.

via | Edmunds

Comentarii (3)

  • daaaaa
    asa baieti.bravo.pentru asta iubesc americanii.they love it the old fashion way.super va arata.sting ray a fost una dintre cele mai sexy masini facute vreodata.
    7 2
  • x
    Nu iubesc americanii dar designul noului corvette aduce cu un muscle car si arata foarte bine.
    4 0
  • sting ray
    Intr-adevar Sting Ray a fost unul dintre cele mai frumoase Vette-uri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru