Traditie

Luni, 04 Iunie 2018 | Industrie

McLaren ține la tradiție: “Nu vom lansa un SUV, suntem o companie profitabilă”

McLaren va lansa un număr de până la 15 modele noi în următorii 4 ani, cu accentul pe vehiculele hibride. Britanicii susțin că își vor păstra filozofia de business și nu vor lansa un SUV.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Modele noi

Viitorul Corvette C7 va avea luneta dubla in stil retro

Directorul de design GM a declarat ca viitorul Corvette C7 va adopta un stil retro. primul element care confirma aceasta tendinta este luneta dubla, regasita pe stramosul din 1963 al supercarului.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Mercedes SLS AMG

Casa de tuning Lorinser s-a grabit sa prezinte publicului primele sale pachete de personalizare pentru noul supercar Mercedes SLS AMG, dezvaluit saptamana trecuta la Frankfurt.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche 911 Sport Classic, editie limitata la Frankfurt

Porsche va prezenta la Frankfurt o editie limitata botezata 911 Sport Classic, ce va fi produsa in doar 250 de exemplare si va insuma mai multe elemente inedite de personalizare.
Marti, 25 August 2009 | General

OFICIAL: Audi isi modifica logo-ul

Audi a decis sa aduca o serie de retusuri subtile logo-ului prezent pe toate modelele sale, fara a altera insa forma care dateaza din 1932.
Vineri, 29 Mai 2009 | General

Primul roadster din istoria BMW implineste azi 75 de ani

In urma cu 75 de ani, constructorul bavarez aducea in fata publicului prezent la Salonul Auto de la Berlin primul sau roadster: modelul 315-1.
Luni, 06 Aprilie 2009 | Modele noi

Oficial: Aston Martin nu va produce un SUV Lagonda

Un oficial Aston Martin a declarat ca viitoarele modele Lagonda vor respecta traditia brandului, drept pentru care nu va exista un SUV.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | GENEVA 2009

Bentley dezvaluie la Geneva primul sau supercar ecologic

Bentley a decis sa aduca la Geneva un supercar alimentat cu biocombustibil, cel mai puternic si mai rapid model produs vreodata de britanici.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru