Porsche 911 Sport Classic, editie limitata la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Porsche va prezenta la Frankfurt o editie limitata botezata 911 Sport Classic, ce va fi produsa in doar 250 de exemplare si va insuma mai multe elemente inedite de personalizare.

Porsche pregateste pentru cei mai pasionati fani ai sai o editie speciala gata sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre 911 Sport Classic, un derivat sportiv care imbina liniile traditionale cu cele contemporane ale modelelor Porsche, incercand sa readuca in prim-plan caracterul exclusivist al brandului din Stuttgart, prin numarul redus de exemplare ce urmeaza a fi produs, doar 250.

Dezvoltarea noului 911 Sport Classic a durat trei ani, nemtii acordand o foarte mare importanta detaliilor si personalizarii, aspecte de care s-a ocupat divizia de personalizare Porsche Exclusive, cu o vasta experienta in acest domeniu.

La nivel exterior, editia limitata, bazata pe Carrera S, se individualizeaza prin caroseria mai lata cu 44 de mm in partea posterioara, prin extensia spoilerului frontal, prin eleronul asemanator cu cel intalnit pe legendarul Carrera RS 2.7 din 1973 si prin jantele de 19 inch.

Interiorul poarta semnatura aceleiasi divizii Porsche Exclusive, nemtii folosind in premiera o serie de materiale exclusiviste.

Scaunele imbracate in piele naturala si insertiile din aluminiu completeaza lista de accesorii.

Sub capota se ascunde o versiune revizuita a motorului de 3.8 litri cu injectie directa, capabila sa dezvolte 408 cai putere, cu 23 de cai mai mult decat modelul standard. Unitatea este conectata la o cutie manuala cu sase rapoarte iar putearea este tinuta sub control de un sistem de frane din carbon ceramic, o suspensie sportiva, care coboara garda la sol cu 20 de mm, si un diferential mecanic.

Cele 250 de exemplare 911 Sport Classic vor debuta pe piata mondiala in luna ianuarie a anului 2010, pretul de pornire fiind estimat la 169.300 de euro.

via | Porsche

Comentarii (2)

  • parca...
    parca suna a Porsche. Nu motoare diesel pe Cayenne si nu Panamera si nu.. Sport or GTFO
    3 0
  • Onofras
    :)
    Nice nice...Arata f bine,dar pretul..:|
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru