Bentley dezvaluie la Geneva primul sau supercar ecologic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Bentley a decis sa aduca la Geneva un supercar alimentat cu biocombustibil, cel mai puternic si mai rapid model produs vreodata de britanici.

Desi au declarat ca traditia ii obliga sa foloseasca numai motoare pe benzina de sute de cai putere, cei de la Bentley se pare ca au inceput sa tina cont si de masurile restrictive impuse de Uniunea Europeana. Britanicii vor dovedi tutror ca ii preocupa protectia mediului dar tin la performante, chiar la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

Constructorul de lux a anuntat ca va oferi fanilor sai primul supercar alimentat cu biocombustibil. Potrivit oficialilor britanici, surpriza pregatita pentru Geneva va fi "cel mai rapid si mai puternic Bentley produs vreodata".

laturi de informatia oficiala, Bentley a publicat si un teaser al modelului pregatit pentru Geneva. Imaginea tradeaza un supercar bazat pe familia de modele Continental, in varianta sedan sau coupe.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Pf...
    Mai lipseste sa faca si un diesel si e blasfemia gata...:(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru