Primul kit de tuning pentru Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.09.2009
Casa de tuning Lorinser s-a grabit sa prezinte publicului primele sale pachete de personalizare pentru noul supercar Mercedes SLS AMG, dezvaluit saptamana trecuta la Frankfurt.

Abia lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes SLS AMG, inlocuitorul supercarului SLR, se bucura deja de atentia marelor case de tuning. Nemtii de la Lorinser, specializati in modificarea modelelor Mercedes au gandit deja un set de accesorii pentru varful de gama al constructorului din Stuttgart.

Tunerii au dezvaluit publicului doua schite ale modelului sportiv, care prezinta abordari diferite ale pachetelor de personalizare. Prima abordare este si cea mai indrazneata, propunand un spoiler frontal cu extensie din fibra de carbon, material folosit de altfel din abundenta pentru a reduce masa. La noul spoiler se adauga o capota din aceeasi fibra de carbon, un logo traditional Lorinser, care inlocuieste emblema Mercedes, praguri laterale cu prize de aer si bosaje mult mai largi.

Cea de-a doua propunere Lorinser este incarcata de un aer traditional, nu atat de extravagant ca cel al fratelui "imbracat" in fibra de carbon. Grila a capatat un aspect mai sobru, mai "cuminte, mult mai apropiat de cel al predecesorului 300.

Chiar si pragurile laterale au devenit mai discrete, insa nu renunta la prizele de aer.

Aceasta ultima versiune pastreaza similitudini cu prototipul spre deosebire de cea amintita mai sus, inspirata din istoria brandului in motorsport. Momentan nu exista informatii despre data in care vor fi lansate pachetele si nici despre preturile fixate de tunerul german.

via | AutoMedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru