Fibra de carbon

Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este „scheletul” viitorului Lamborghini Aventador: șasiu din fibră de carbon

Lamborghini a publicat imagini oficiale noi cu LB744, numele de cod al succesorului hibrid al lui Aventador. Noul model va avea o monococă creată din fibră de carbon, mai ușoară și mai rigidă față de cea văzută la modelul anterior.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Industrie

Nissan anunță o inovație în producția pieselor din fibră de carbon: “Mașinile vor deveni mai sigure și vor avea un consum mai mic”

Nissan a dezvoltat o nouă tehnică de producție a componentelor din fibră de carbon și spune că această inovație va ajuta la construcția unor mașini mai sigure și cu un consum mai mic.
Joi, 23 Iunie 2016 | O lume nebuna

Cel mai scump Ferrari Enzo nu este nici măcar vopsit: exemplarul se vinde cu trei milioane de euro

Unul dintre cele 400 de exemplare Ferrari Enzo nu a fost nici măcar vopsit. Cu toate acestea, el costă 3.1 milioane de euro pentru că are o caroserie unică.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Tuning

Tesla Model S primeşte un spoiler creat din rocă vulcanică

Larte Design a creat un pachet de accesorii pentru Tesla Model S. Pe lista noutăţilor se găseşte un spoiler frontal creat din rocă vulcanică.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Modele noi

McLaren va construi 20 de exemplare P1 care vor avea caroseria fabricată integral din fibră de carbon

Divizia de Operaţiuni Speciale de la McLaren va construi 20 de exemplare P1 care vor avea caroseria realizată integral din fibră de carbon.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o inovaţie pentru modelele de serie: jantele din fibră de carbon

BMW ar putea oferi jante din fibră de carbon pentru modelele sale de serie în termen de doi ani, spun englezii de la AutoExpress. Nemţii lucrează şi la alte componente din fibră de carbon.
Luni, 15 Iulie 2013 | Modele noi

Lexus lansează o bicicletă de performanţă: F Sport Road Bike

LFA Works, divizia Lexus care a produs modelul LFA, produce acum o bicicletă de performanţă, numită F Sport Road Bike. Aceasta costă 7.700 de euro şi are cadrul din fibră de carbon.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Modele noi

Ford vrea să aducă fibra de carbon pe modelele de volum

Ford vrea să producă modele de serie cu componente din fibră de carbon. Constructorul a prezentat deja un prototip al unui Focus echipat cu o capotă realizată din fibră de carbon.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Tehnologie

Germanii au inventat un material revoluţionar pentru maşinile viitorului

Fibra de carbon poate fi amestecată cu poliamida pentru a da naştere unui compus extrem de uşor şi durabil. Două companii germane au ajuns la această concluzie şi propun soluţia pentru construirea maşinilor de mâine.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: 7 genţi de voiaj create special pentru 7 maşini scumpe

Dacă vrei să călătoreşti cu stil, îţi trebuie un set de bagaje asortate cu automobilul pe care îl deţii. Din fericire, lumea auto nu duce lipsă de oferte.
Luni, 23 Mai 2011 | Industrie

BMW se bate cu Volkswagen pentru un furnizor de fibră de carbon

BMW şi Volkswagen se luptă pentru a putea prelua controlul asupra unuia dintre cei mai puternici furnizori de fibră de carbon. Duelul acţiunilor a început deja, iar bavarezii sunt deja în avantaj.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Tehnologie

BMW se mândreşte cu noile sale componente uşoare din fibră de carbon

BMW Group a prezentat noile sale componente ultra-uşoare care au fost introduse în producţia de serie. Elementele din plastic, magneziu şi fibră de carbon întărită cu plastic înlocuiesc cu succes vechile componente din oţel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Martie 2011 | Modele noi

Land Rover a lansat bicicleta Evoque

Oficialii britanici au prezentat publicului de la Geneva bicicleta Evoque. Aceasta a fost descrisă ca fiind accesoriul perfect pentru proaspătul SUV lansat la evenimentul elveţian.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Tehnologie

Bentley va obţine componente mai ieftine din fibră de carbon

Bentley a dezvoltat un proces de obţinere a unui material compozit din fibră de carbon care este mai rezistent, mai ieftin şi mai uşor decât aceasta.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Modele noi

Primul model electric citadin de la BMW va fi lansat in 2013

BMW a anuntat ca va lansa primul sau vehicul electric pentru oras in 2013. Acesta face parte din proiectul Megacity si va fi construit la fabrica din Leipzig.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

BMW va lansa o marca speciala pentru vehiculele Megacity in urmatorii cinci ani

BMW a confirmat constructia unei fabrici in care va produce fibra de carbon la scara larga pentru viitoarele modele ale proiectului Megacity, dar si o noua sub-marca care va fi lansata in urmatorii cinci ani.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Istoria fibrei de carbon, povestita de Lamborghini

Lamborghini a ales sa isi promoveze noul Gallardo LP570-4 Superleggera cu o reclama neobisnuita, care urmareste evolutia unui material foarte utilizat in dezvoltarea versiunii sportive usoare: fibra de carbon.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

BMW a semnat un parteneriat pentru productia de fibra de carbon

BMW va produce fibra de carbon in Statele Unite ale Americii alaturi de cei de la SGL Group. Componentele realizate vor fi utilizate de modelele electrice din proiectul Megacity.
Duminica, 22 Noiembrie 2009 | Tuning

Eisenmann restilizeaza Audi R8

Germanii de la Eisenmann au creat un pachet de design pentru Audi R8. Botezat Spark 8, acesta este fabricat din fibra de carbon si Kevlar.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitoarele masini electrice de la BMW vor avea componente din fibra de carbon

Fibra de carbon va fi un element comun pe viitoarele modele electrice BMW Megacity. Constructorul german a semnat un contract de productie cu SGL Group, pentru a fabrica noile elemente de caroserie din fibra de carbon.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Porsche, Nissan, Lotus, Lamborghini, Aston Martin, China, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru