Land Rover a lansat bicicleta Evoque

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.03.2011
Oficialii britanici au prezentat publicului de la Geneva bicicleta Evoque. Aceasta a fost descrisă ca fiind accesoriul perfect pentru proaspătul SUV lansat la evenimentul elveţian.

Constructorul Land Rover a lansat la Geneva SUV-ul Evoque şi odată cu acesta oficialii producătorului britanic au pregătit o altă surpriză pentru clienţii care îşi doresc o viaţă orientată către sport. Oficialii Land Rover au lansat bicicleta Evoque, o cursieră venită să completeze valenţele fresh ale noului SUV.

Bicicleta britanicilor dispune de un cadru din fibră de carbon de provenienţă Karbona şi uitlizează o tehnologie derivată din cea utilizată în Formula 1. De asemenea, modelul pe două roţi al constructorului din Albion dispune de mânere din aliaj, de o transmisie Shimano Ultegra şi de o furcă din fibră de carbon. Mai mult decât atât, designerii au optat pentru o şa din piele de provenienţă Fizik şi pentru anvelope Schwalbe.

"Am vrut să dăm naştere celui mai intersant accesoriu pentru Range Rover Evoque. Ce poate fi mai perfect decât o bicicletă cu un design atât de frumos. Asemeni lui Range Rover Evoque, bicicleta nu doar că arată fantaastic dar a fost creată pentru a oferi peformanţă totală", a declarat Gerry McGovern, director de design Land Rover.

Via | Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru