Feedback

Stiri Masini autonome

Luni, 10 Aprilie 2017 | Masini autonome

DS 7 Crossback va primi funcții autonome: SUV-ul va parca singur și va ști să-și monitorizeze poziția în trafic din 2018

DS 7 Crossback va beneficia de anul viitor de primele funcții autonome. Pentru început, SUV-ul va fi capabil să parcheze singur și să-și montorizeze poziția în trafic în funcție de traseu și de celelalte mașini.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Masini autonome

Google și-a plătit un inginer cu 120 de milioane de dolari și acum îl acuză de furtul intelectual al tehnologiei sale de rulare autonomă

Google a acționat în judecată Uber după ce a ajuns la concluzia că unul dintre inginerii săi, pe care l-a plătit cu 120 de milioane de dolari, a furat tehnologie pe care a vândut-o mai apoi gigantului din domeniul car-sharing.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | Masini autonome

Ford nu se îmbată cu apă rece: „Clienții noștri vor putea cumpăra o mașină complet autonomă cel mai devreme în anul 2026”

Chiar dacă este unul dintre liderii tehnologiei de rulare autonomă, Ford nu face promisiuni optimiste pentru viitor. O mașină autonomă de nivel 5, capabilă să facă ce face orice șofer în prezent, va putea fi cumpărată cel mai devreme în anul 2026
Luni, 03 Aprilie 2017 | Masini autonome | 6 comentarii

Mercedes anticipează că va lansa primul model complet autonom fără volan în 2027

Mercedes consideră că până în 2027 va lansa un model complet autonom care să nu aibă nevoie de un volan. Rivalii de la Ford au anunțat anterior că vor reuși să facă acest lucru cu 6 ani mai devreme.
Luni, 27 Martie 2017 | Masini autonome

Uber suspendă testele cu mașini autonome în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate

Uber a suspendat testele cu mașini autonome Volvo în Statele Unite, în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate unei mașini autonome.
Joi, 23 Februarie 2017 | Masini autonome | 3 comentarii

Pentru că inginerii săi adormeau constant în timpul testelor, Ford a decis să grăbească lansarea unei mașini complet autonome

Ford a anunțat că va trece direct la vehicule autonome de nivel 4 începând cu anul 2021. Asta presupune mașini în care șoferii pot face orice altceva, întrucât mașina deține controlul total al funcțiilor de rulare.
Luni, 20 Februarie 2017 | Masini autonome | 2 comentarii

General Motors pregătește cel mai mare test cu mașini autonome: câteva mii de unități Chevrolet Bolt vor fi pe străzi în 2018

Câteva mii de unități Chevrolet Bolt electrice și autonome vor fi testate pe străzile din Statele Unite în 2018 de către serviciul de transport Lyft.
Luni, 20 Februarie 2017 | Masini autonome | 2 comentarii

Așa arată viitorul sporturilor cu motor? Prima cursă cu mașini autonome a avut doi "concurenți", iar unul a suferit un accident

Competiția electrică Formula E a organizat la Buenos Aires prima cursă între mașini autonome. A fost mai degrabă un experiment cu doi participanți: unul a câștigat, celălalt a avut un accident.
Joi, 16 Februarie 2017 | Masini autonome | 2 comentarii

BMW vrea ca mașinile autonome să taie momentele plictisitoare de la volan: "Plăcerea de a conduce nu va dispărea"

Rolul mașinilor care se vor putea conduce singure va fi acela de a ajuta șoferul să treacă în confort și siguranță peste momentele de plictiseală la volan. "O mașină full-autonomă va putea fi condusă în modul manual pe șosele virajate, așa cum se întâmplă astăzi cu orice mașină BMW", spun oficialii mărcii.
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Masini autonome

Un nou parteneriat pentru Uber: Mercedes va furniza maşini autonome pentru serviciul de transport

Mercedes va dezvolta maşini autonome pentru serviciul de transport Uber, însă cele două părţi nu au oferit detalii despre anul în care vor începe livrările.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Masini autonome

De la electrice la autonome: divizia BMW i se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor autonome, care vor fi integrate în toată gama

Divizia BMW i își va schimba orientarea de la electrice la sisteme autonome, care începând din 2021 vor fi integrate pe întreaga gamă de modele a constructorului german.
Luni, 23 Ianuarie 2017 | Masini autonome | 1 comentariu

Predicțiile Renault și Volkswagen pentru 2025: mașinile autonome vor deveni noile birouri mobile cu internet 5G

Renault anticipează că mașinile autonome vor deveni birouri mobile, fapt evidențiat și de decizia Volkswagen a echipa noile sale modele din 2025 cu conexiuni la internet 5G.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Masini autonome | 6 comentarii

Studiul care contrazice toate așteptările: mașinile autonome ar putea face traficul și mai aglomerat decât în prezent

Mașinile autonome vor fi dorite inclusiv de persoane care în mod normal nu și-ar dori să cumpere un autovehicul, motiv pentru care traficul va deveni și mai aglomerat, potrivit unui nou scenariu legat de schimbările din transport.
Sambata, 14 Ianuarie 2017 | Masini autonome

Undă verde pentru ProPilot: Nissan începe în februarie testele cu un Leaf autonom pe străzile din Londra

Nissan a dezvăluit startul programului de teste pentru maşini autonome. O versiune special modificată a electricului Nissan Leaf va străbate străzile din Londra începând din luna februarie.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | Masini autonome | 2 comentarii

O nouă atracție în orașul jocurilor de noroc: Las Vegas a introdus în teste un microbuz autonom electric

Las Vegas a lansat un microbuz autonom electric cu o capacitate de 12 pasageri care atinge o viteză maximă de 19 km/h. Dacă testele vor avea succes, microbuzul ar putea fi folosit în permanență.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Masini autonome | 6 comentarii

Toyota se dă bătută şi renunţă temporar la maşinile autonome: "Oamenii trebuie să rămână la volan"

La un an după ce a anunţat o investiţie de un miliard de dolari în inteligenţă artificială, Toyota anunţă că oamenii trebuie să rămână la volan pentru că tehnologia pentru maşini autonome nu este încă suficient de dezvoltată.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Masini autonome

Viitorul Nissan Leaf va avea funcţii autonome. Japonezii lucrează cu NASA pentru a evita blocajele în trafic ale maşinilor care se pot conduce singure

Nissan a confirmat că viitoarea generaţie a modelului electric Leaf va avea funcţii autonome, iar în paralel lucrează cu NASA pentru a găsi o soluţie prin care să evite blocajele în trafic ale maşinilor autonome.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Masini autonome

BMW îşi face centru de dezvoltare pentru maşini autonome care va avea 2.000 de angajaţi

BMW a anunţat crearea unui centru de dezvoltare pentru maşini electrice la Munchen în cadrul căruia vor lucra peste 2.000 de angajaţi. Primele teste cu maşini autonome sunt programate în 2017.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Masini autonome

Google îşi extinde influenţa în segmentul maşinilor autonome: Honda ar putea folosi tehnologiile companiei americane

Honda a dezvăluit că negociază un parteneriat pentru a utiliza tehnologiile autonome dezvoltate de Google. Japonezii ar deveni al doilea constructor client pentru Google după Grupul Fiat-Chrysler.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Masini autonome

Fiat intră în hora maşinilor autonome: Grupul Fiat-Chrysler dezvăluie Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat împreună cu Google

Grupul Fiat-Chrysler a prezentat primele imagini cu noul Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat în parteneriat cu Google care urmează să fie testat în Statele Unite.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru