Varianta SUV a lui Mercedes-Benz EQS va fi dezvăluită în 19 aprilie. Mașina va fi produsă în SUA

de Tiberiu Safta
Miercuri, 23.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat că noul EQS SUV va fi dezvăluit publicului în 19 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Viitorul model electric va fi construit în Statele Unite la uzina din Vance, Alabama.

Constructorul german a confirmat că varianta SUV a modelului electric EQS va fi dezvăluită oficial în 19 aprilie. Noul model electric va debuta în cadrul Salonului Auto de la Beijing și va fi construit în Statele Unite, la uzina din Vance din statul Alabama. În viitorul apropiat, și modelul EQE va primi o variantă SUV.

Deocamdată, Mercedes nu a oferit detalii noi despre EQS SUV. Totuși, se pare că noul model electric va beneficia de același propulsor ca EQS Sedan. Vorbim, așadar, despre o versiune cu un singur motor electric, care dezvoltă 329 de cai putere. Versiunea mai puternică dispune de două motoare electrice, capabile să dezvolte 516 cai putere. În versiunea EQS 450+, sedanul are o autonomie de 563 de kilometri.

Noul EQS SUV va fi echipat cu bordul digital MBUX Hyperscreen și va fi oferit cu două rânduri de scaune în dotarea standard. Opțional, modelul va putea fi echipat și cu un al treilea rând de scaune.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Pret? 200k?
    5 1
  • Grila aia îmi aduce amine de masca personajului Hanibal Lecter din Tăcerea mieilor.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru