Noul Toyota RAV4 - imagini noi de tip teaser

de Bogdan Mirică
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota se pregăteşte să dezvăluie noua generaţie RAV4 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Surpriza japonezilor a fost stricată însă de o serie de imagini care dezvăluie exteriorul şi interiorul crossover-ului.

Toyota va dezvălui noua generaţie a crossover-ului RAV4 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Lansarea a fost anticipată deja de un teaser video, publicat la mijlocul lunii, iar acum surpriza japonezilor pare a fi stricată de un set de fotografii ce trădează designul noului model.

Fotografiile oferă detalii importante atât la nivel exterior cât şi la nivel interior. Alături de imaginile de tip teaser ale filmului publicat oficial, clienţii vor putea să îşi facă o idee despre cum va arăta versiunea de serie. Chiar şi aşa, aşteptarea va lua sfârşit mâine, în cadrul salonului american, unde Toyota va expune la standul său noul RAV4.

Noua generaţie a fost redesenată aproape complet, pentru a garanta un aer ceva mai sportiv. Platforma îmbunătăţită va garanta o ţinută de drum confortabilă, dar în acelaşi timp sigură. La interior vor exista zone similare cu actuala generaţie, cel puţin dacă judecăm după aceste imagini. 

via carscoop

Comentarii (19)

  • Toyota nu se dezminte cu interioarele, ceasuri de utilitara dar sunt macar in ton cu restul interiorului, care e tot cam la fel, Hyundai si Kia sunt clar peste atat la interioare cat si la exterioare. Mare pacat ca s-a stricat surpriza cu aceste fotografii, daca mai asteptau o luna rupeau gura targului, dar asa...
    44 25
  • Era mult mai bine daca taceai din gura mai Dane,nu de alta dar vei primii multe dislikuri pt aberatiiile tale.Toyota se pare ca face din ce in ce interioare absolut de superbe,iar interiorul noului Rav4 este mai mult decat modern,arata excelent de bine,iar fiabilitatea isi face si ea simtita prezenta.Dar probabil daca nu ai condus niciodata o Toyota nu ai de unde sa stii ce inseamna o masina adevarata.
    14 34
  • Alecu_Ruso
    Iar dau de tine bai ciolpanule?Esti cel mai cretin comentator de pe acest site.Nu numai ca vorbesti urat,jignesti alti oameni cum ai facut si la stirea cu Fiat.Eu detin un Fiat Linea si este o bijuterie de masina,mult peste SH-ul tau.Iar despre Toyota,as lua orikand un astfel de model daca as avea bani,atata timp cat este produsa de un mare constructor premiat pe plan mondial si international,pentru efortul de a produce masini fiabile si economice.
    19 37
  • BaditzaEx
    hAuris inaltat si interior de pick-up , L200 arata fenomenal pe langa asta la interior, dar cine a mers si cu vechiul RAV4 stie ca la ce interior avea ii mai lipsea un ceas cu cuc :))
    24 7
  • Ce sa spun ma Alecu, multumesc, dar la stirea cu Fiat probabil ca aveai ceva pe ochi pt ca eu n-am jignit marca Fiat si nici vreun model, l-am jignit pe Marchionne pt ca marca ta de suflet e posibil sa dispara din Europa, dar tu n-aveai cumva un M6 la care s-a stricat motorul de 3 ori si care nu "te-a frapat"? Mai era un inteligent care se semna Tomson si care la fel, cand avea M3, cand M6 si de care nu era, culmea, "frapat". Eu zic sa-ti stapanesti sanatos modelul Linea , plus ca e mai sigur decat un M6 si daca ti-au mai ramas bani de la vanzarea M-ului poti sa-ti mai cumperi vreo doua, sa fie.
    39 5
  • Alecu_Ruso
    Daca chiar asa zici ca mai este inca un proprietar care a trecut prin situatia mea cand a avut m6-le sau alte m-uri inseamna ca am dreptate si ca nu sunt singurul.Dar nu cred ca ai de ce sa ma minti si sa inventezi diverse argumente false.Mersi la fel si tu sa iti stapanesti sanatos BMW-ul,dar fi si tu mai civilizat in comentarii,nu de alta dar vad ca poti comunica si civilizat cum ai facut acum.Ori la stirea cu Fiat ai facut o din rautate? Eu sunt o persoana foarte vulnerabila,si un fan inrait al masinilor italiane mai ales Fiat,si chiar nu suport.
    6 32
  • Alecu_Ruso
    Si inca un lucru marunt,

    In caz ca nu stiai Italienii produc cele mai tari supercaruri din lume,si tot italienii au adus multe inovatii in domeniul auto.Deci pot sa spun ca sunt cei mai buni din lume,mult peste germani,americani,si alte natii.
    5 36
  • ion macaron
    fiat linea cea mai slaba masina posibila parca e de carton ca lada, asa ca las-o moale cu rabla sa nu se strice ceva la ea
    28 4
  • AndreiRN
    O sa merg Sambata sa-l vad la fatza locului si apoi ......
    6 14
  • Cei care-l omit din calcule pe Suzuki Vitara sustin ca Toyota a inventat segmentul SUV-urilor compacte - hai sa zicem ca asa ar fi, ca RAV4 e pionierul.

    Cat de mult mi-a placut prima generatie de RAV4, cat de simpatica si originala putea sa fie masinuta aia, apoi cum s-au stricat generatiile urmatoare si in ce hal de insipida si banala a ajuns generatia ce urmeaza sa apara.... Mare mare pacat !! Fara nicio indoiala dpmdv, designul lui Duster este categoric mai reusit decat al viitoarei generatii de RAV4.
    29 7
  • Ceasuri de camion la Toyota e cam exagerat.
    Pana la urma e o probema de gust si nu ne putem supara.
    Eu personal cred ca la exterior Kia si Hyundai sunt mult mai actuale si mai frumoase dar la interior sunt cam kitsch.

    Dau doar un exemplu pe care il cunosc foarte bine:
    - interior Corolla cu ceasuri vizbile din orice unghi, materiale moi, imitatie de aluminiu de buna calitate, imbinari foarte bune.
    - interior Elantra fantezist, ca si cand ar fi vrut sa se intreaga cu ford la fantezii tip manga, finisari foarte bune, materiale insa ridicole unde conteaza mai mult (si anume la mare buton pentru puterea sunetului care cu mana pe inima va spun ca din afara masinii se vede ca se va coji dupa 2 saptamani. Saracul cel putin asa pare)

    Cat despre noul RAV eu zic ca arata mai bine decat vechiul. Dar de aici pana la a concura cu Tiguan este cale lunga. Desi sunt fan si fost proprietar Toyota RAV nu ar fi prima mea alegere.
    13 0
  • In primul rand masina mi se pare ca arata chiar bine. Are un design tipic japonez, un design unic. Arata diferit fata de Kuga sau Tiguan si tocmai asta e si ideea. E un lucru bun, are un design aparte care il diferentiaza de alte modele si va fi un fel de identitate pentru model. Si probabil ca asta isi doresc si unii clienti: o masina diferita, care si-a dovedit fiabilitatea pana acum.
    Apropo, am avut pe mana o Rav 4 de prin 2002-2003... nu mai stiu exact: 175000 de km, am condus-o cam 500 de km iarna... mi-a placut.
    Si referitor la Fiat, la un moment dat ma intrebam cand va aparea si un ultras de partea italienilor. Ca de partea lui Toyota avem, de partea lui Renault avem, de partea lui BMW avem, de partea lui Volvo si SAAB avem. Hai ca e bine, acum ne putem da in cap indiferent de subiect. :)) Glumesc, evident, si sper sa fie inteles mesajul meu ca o gluma. Eu zic sa lasam frustrarile personale de-o parte, pentru ca suntem aici sa ne "simtem bine", nu sa ne jignim sau sa ne certam. Una e sa avem pareri contradictorii si alta e sa jignesti.
    Ah, si nu pot sa nu recunosc ca, cel putin pentru mine este o placere sa citesc comentariile lui @mntsn. Omul asta parca imi citeste gandurile. :p
    21 0
  • @LauCalin: Mersi frumos pt apreciere, este reciproca, stii doar.
    Nu o data am spus ca @LauCalin este un factor de echilibru si obiectivitate pe forumul AM :)
    15 0
  • cred ca posteaza altcineva cu nick`ul Mafia acum, nu e cel pe care`l tin eu minte
    3 3
  • @mog: Stai linistit ca tot el este... da si el din coada pe langa @LauCalin doar pentru ca i-a laudat Toyota. Lupul schimba blana, dar naravul ba.
    15 2
  • Mazda CX-5 e mult mai frumoasa.
    6 4
  • AndreiRN
    RAV4 este o masina pt femei in general sau pt metrosexuali.
    5 13
  • La exterior arata decent, insa interiorul este demn de Aro SPARTANa :D
    10 7
  • au inceput si ei sa faca ce fac cei cu imagine in ind. auto, anume sa incerce sa-ti dea o imagine de marca asa cum au greii germani, americani, englezi, italieni. pina acum toyota nu a prea reusit .... daca va uitati la modelele din america de nord vedeti ca lucrurile incep sa se lege. grila frontala precum si forma luminilor din spate seamana in special cu cele de pe sienna si camry .... interiorul .... bine asamblat, dar din poza nu putem sti ce materiale sint folosite, iar despre aspect .... nu ma pronunt. mie nu-mi plac interioarele lor, dar asta nu inseamna ca nu-s faine .... ori fi dar nu pt mine ! drumuri bune tuturor !
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru