Primul teaser cu viitorul Berlinetta Aero dezvoltat de Touring Superleggera: modelul va fi prezentat în luna iulie

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carosierul Touring Superleggera va prezenta noul Berlinetta Aero în luna iulie. Modelul va prelua o parte din designul lui Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans.

În 2020, Alfa Romeo sărbătorește 110 ani de la înființare, iar carosierul Touring Superleggera pregătește un cadou special pentru constructorul italian.

Confom oficialilor Touring Superleggera în luna iulie vom asista la prezentarea noului Berlinetta Aero, un model care preia o serie de elemente de caroserie prezente pe Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans.

Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans.

Prezentarea lui Berlinetta Aero a fost programată pentru ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed, eveniment care inițial urma să se desfășoare în intervalul 9-12 iulie.

Din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii Goodwood Festival of Speed au decis să amâne evenimentul, iar noul interval încă nu a fost anunțat.

În aceste condiții, reprezentanții Touring Superleggera vor pregăti un eveniment online pentru prezentarea lui Berlinetta Aero.

Conform zvonurilor, modelul pregătit de carosierul italian va folosi motorul V6 de 2.9 litri care dezvoltă 540 de cai putere pe noile Giulia GTA și Giulia GTAm.

Via | Touring Superleggera

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru