Șeful Mercedes-AMG despre primul model electric Porsche: "Taycan stabilește noi standarde"

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a fost plăcut impresionat de performanțele lui Taycan, primul model electric Porsche. Reprezentantul diviziei de performanță a ținut să precizeze că noul Taycan stabilește noi standarde în industrie.

Ola Kallenius, CEO-ul Daimler, a fost prezent la Frankfurt, iar în cadrul unui interviu, reprezentantul companiei germane a menționat că divizia de performanță Mercedes-AMG a demarat un proiect pentru dezvoltarea unui model 100% electric.

În cadrul evenimentului desfășurat la Frankfurt, Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a făcut o serie de completări cu privire la viitorul model electric.

"Accelerația nu reprezintă cel mai important element pentru diferențierea modelelor din noua eră electrică. Unul dintre cele mai importante aspecte va fi cel referitor la caracteristicile dinamice. Comportamentul mașinii și legătura dintre șofer și vehicul sunt alte elemente care pot face diferența", a declarat Tobias Moers.

De asemenea, reprezentantul diviziei de performanță a făcut referire și la noul Taycan, primul model electric dezvoltat de Porsche.

"Un lucru este sigur: Taycan stabilește noi standarde", a completat reprezentantul Mercedes-AMG.

Porsche Taycan în versiunea de top Turbo S oferă până la 761 de cai putere și 1.050 Nm.

Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 2.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 260 km/h. De asemenea, performanțele lui Taycan au fost "măsurate" și pe circuitul de la Nurburgring. Modelul nemților a parcurs un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde, stabilind astfel cel mai bun timp pentru un sedan electric.

Via | CarSales

Comentarii (1)

  • hazard
    unul dintre cele mai importante aspecte este autonomia in cazul utilizarii normale (si nu la 90km/h) si durata incarcarii acumulatorilor la o statie clasica (si nu la superchargere)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru