Alfa Romeo Giulia

Marti, 29 Noiembrie 2016 | Premii auto

Care va fi Maşina Anului 2017 în Europa? Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, favoriţii listei de 7 finalişti

Organizatorii concursului Maşina Anului 2017 au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, însă pe listă este şi Toyota C-HR.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | O lume nebuna

Record inedit: Alfa Romeo Giulia a parcurs circuitul de la Silverstone cu pilotul "legat la ochi" (VIDEO)

Ce se întâmplă când acoperi geamurile unei Giulia Quadrifoglio și parcurgi circuitul de la Silverstone ghidat prin telefon? Răspuns corect: un timp identic cu cel realizat de piloții de Formula 1 acum 65 de ani.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Modele noi

Transplant italian: platforma lui Alfa Romeo Giulia va ajunge și pe modele americane pure ca Dodge Charger și Challenger

Fiat va exploata la maxim baia de mulțime de are s-a bucurat Alfa Romeo Giulia. Italienii intenționează să folosească platforma sedanului premium și pentru modelele Dodge Charger și Challenger.
Joi, 27 Octombrie 2016 | Modele noi

Italienii se grăbesc: Alfa Romeo Giulia va avea și o variantă break din 2017

Alfa Romeo lucrează de zor la o nouă variantă de caroserie a modelului Giulia. Este vorba despre un break, programat să apară în 2017.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Intern

Alfa Romeo Giulia a ajuns în România: preț de pornire de 38.000 de euro, multe motorizări și echipare generoasă

Alfa Romeo a publicat astăzi prețurile noului Giulia pe piața din România. Sedanul italian vine cu trei motoare diesel și trei pe benzină, dintre care unul este celebra unitate de 510 cai putere.
Marti, 20 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Alfa Romeo Giulia Veloce: benzină turbo de 280 CP și diesel de 210 CP pentru versiunea intermediară a italiencei

Alfa Romeo a anunțat astăzi în mod oficial versiunile Veloce ale lui Giulia. Acestea sunt împinse de două motoare cu patru cilindri care dezvoltă 210 CP (diesel) și 280 CP (benzină). Ambele au integrală și automată cu 8 trepte.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Modele noi

După Giulia, Alfa Romeo se pregătește de un nou moment istoric: primul său SUV, Stelvio, debutează în noiembrie

Alfa Romeo a confirmat debutul noului Stelvio, primul său SUV. Modelul își va face apariția cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Luni, 11 Iulie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia schimbă regulile jocului: ”Spre deosebire de BMW, noi am construit versiunile standard cu tehnologia celei de performanță”

Alfa Romeo susține că a dezvoltat mai întâi versiunea de performanță Quadrifoglio Verde și abia apoi derivatele standard, folosindu-se de pedigree-ul sportiv.
Luni, 30 Mai 2016 | General

Alfa Romeo, la momentul adevărului: "Credibilitatea noastră depinde de succesul noului model Giulia"

Alfa Romeo Giulia va fi disponibil la vânzare începând din luna iunie, iar constructorul italian admite că întreaga credibilitate a programului de lansare a 8 modele depinde de succesul comercial al primului dintre ele.
Marti, 17 Mai 2016 | Modele noi

Proaspăt intrat în producție, Alfa Romeo Giulia primește deja accesoriile sportive ale diviziei Mopar

Divizia de accesorii Mopar a Grupului Fiat-Chrysler a anunțat deja o lista de 80 de accesorii pentru modelul Alfa Romeo Giulia.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini autonome

Dispare plăcerea de a conduce? Alfa Romeo Giulia va primi un sistem de condus autonom asemănător cu cel de pe Tesla Model S

Alfa Romeo dezvoltă pentru modelul Giulia un sistem de pilotaj autonom asemănător cu cel disponibil pe Tesla Model S, însă anticipează că primele maşini autonome ale grupului Fiat-Chrysler vor apărea abia în 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2016 | Modele noi

Tot ce trebuie să știi despre Alfa Romeo Giulia: cât consumă dieselul, ce suspensie are și care sunt dotările standard

Alfa Romeo a publicat detalii complete despre noul Giulia. Sedanul vine cu două motoare diesel de generație nouă și cu cel mai bun sistem de frânare din segment.
Vineri, 06 Mai 2016 | General

Cea mai puternică maşină de poliţie: Alfa Romeo Giulia are 510 CP, o viteză maximă de 307 km/h şi va ajuta forţele de ordine din Italia

Poliţia italiană a primit două unităţi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 CP cu o viteză maximă de 307 km/h care vor patrula pe străzile din Roma şi Milano.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Industrie

Am trăit să o vedem și pe asta: Primul exemplar Alfa Romeo Giulia a ieșit de pe linia de producție

Alfa Romeo Giulia a intrat oficial în producție la uzina italienilor, în zona Cassino. Primul exemplar va merge la un proprietar italian.
Sambata, 05 Martie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo își toarnă cenușă în cap: ”E adevărat că am amânat lansarea Giuliei cu câteva săptămâni. Am vrut să fie perfectă”

Șeful Alfa Romeo a recunoscut că lansarea noului Giulia a fost amânată cu câteva săptămâni, nu luni așa cum se vehicula în presă. De asemenea, tot el susține că informațiile privind probleme la testele de siguranță nu sunt adevărate.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Alfa Romeo Giulia continuă să se lase așteptată: s-au aflat motorizările diesel și benzină, însă debutul e departe

Alfa Romeo va oferi noul Giulia alături de un motor turbo pe benzină, dar și alături de un Multijet de 2.2 litri, capabil să ofere până la 210 cai putere.
Marti, 09 Februarie 2016 | Siguranta

Alfa Romeo Giulia, o mașină sensibilă: debutul este amânat din cauza unor probleme de siguranță. Italienii neagă

Apar tot mai multe zvonuri privind mult așteptatul Alfa Romeo Giulia. Un furnizor al italienilor susține că modelul nu este pregătit pentru testele de siguranță. Alfa Romeo neagă însă aceste informații.
Marti, 09 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Alfa Romeo Giulietta primește un facelift de Dragobete: o față nouă și tehnologii de ultimă oră

Alfa Romeo a pregătit un facelift pentru actualul Giulietta. Modelul compact va fi dezvăluit oficial în data de 24 februarie, chiar înaintea Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Modele noi

S-a confirmat: Alfa Romeo Giulia va avea și un motor pe benzină de 2.0 litri turbo

Alfa Romeo a dezvăluit varianta americană a modelului Giulia. Sedanul premium va fi oferit, pe lângă versiunea Quadrifoglio Verde, și alături de un motor pe benzină de 2.0 litri.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo 159, Giulia GTA, McPherson, Multilink
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru