Alguersuari

Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, debusolati de problemele tehnice

Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari si Franz Tost si-au exprimat dezamagirea pentru problemele tehnice care au condus la abandonul ambilor piloti in cursa din Singapore.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Buemi, incantat sa promoveze in Q2

Sebastien Buemi este fericit ca a revenit in partea a doua a calificarilor, in timp ce Jaime Alguersuari este multumit de progresele inregistrate in Singapore.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "A fost o prima experienta dificila"

Sebastien Buemi este multumit de progresele realizate in prima zi de antrenamente din Singapore, insa Jaime Alguersuari admite ca primul contact cu un circuit stradal a fost foarte dificil.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Toro Rosso ar putea pastra linia de piloti in 2010

Franz Tost sustine ca alegerea logica a Scuderiei Toro Rosso este sa continue si in sezonul 2010 cu Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Monza, o lectie buna pentru Buemi si Alguersuari

Franz Tost sustine ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au avut ocazia sa isi imbunatateasca nivelul in Marele Premiu al Italiei, chiar daca spaniolul a abandonat din cauza unor probleme tehnice.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Buemi sustine ca a fost blocat de Hamilton

Sebastian Buemi sustine ca a fost blocat de Lewis Hamilton intr-un tur rapid de pista in calificari, in timp ce Jaime Alguersuari spera ca ploaia sa isi faca aparitia in cursa de duminica.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Alguersuari, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Jaime Alguersuari a fost penalizat cu 5 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei pentru ca a inlocuit cutia de viteze, insa decizia nu are efect asupra pozitiei sale de start.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Monza, o noua lectie pentru Alguersuari

Jaime Alguersuari spune ca circuitul de la Monza reprezinta o noua lectie de invatare pentru acomodarea sa in Formula 1, iar Sebastien Buemi este optimist ca Toro Rosso isi va imbunatati rezultatele in calificari.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari anticipeaza ca va promova in Q2

Jaime Alguersuari se astepta sa obtina promovarea in a doua parte a caliifcarilor si ar fi fericit sa termine cursa pe unul dintre primele 10 locuri.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari crede ca va continua la Toro Rosso in 2010

Jaime Alguersuari este increzator ca va concura pentru Toro Rosso si in 2010, considerand ca acesta este motivul pentru care a fost adus la echipa la jumatatea acestui sezon.
Luni, 07 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "Calificarile, cea mai mare provocare in F1"

Jaime Alguersuari spune ca obtinerea unui timp competitiv in calificari reprezinta cea mai mare provocare de la debutul sau in Formula 1.
Joi, 03 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "Cursele de karting ma ajuta"

Jaime Alguersuari crede ca experienta sa in Formula 1 creste odata cu participarea simultana in cursele de karting, afirmand ca a primit acceptul lui Franz Tostin acest sens.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Grosjean, criticat pentru producerea accidentului de la Spa

Jenson Button, Lewis Hamilton si Jaime Alguersuari l-au criticat dur pe Romain Grosjean dupa ce francezul a provocat accidentul din primul tur al Marelui Premiu al Belgiei in urma caruia toti cei patru piloti au abandonat.
Luni, 31 August 2009 | Formula 1

VIDEO: Accidentul din primul tur de la Spa-Francorchamps

Jenson Button a fost nevoit sa abandoneze in primul tur al Marelui Premiu al Belgiei dupa ce a fost lovit din spate de Romain Grosjean, aceeasi soarta avand-o si Lewis Hamilton si Jaime Alguersuari.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Buemi sustine ca a realizat o cursa buna

Sebastien Buemi crede ca a avut parte de o cursa buna la Spa, fiind laudat pentru prestatia sa si de seful Franz Tost. In schimb, Jaime Alguersuari regreta ca nu a terminat cursa in urma accidentului colectiv din primul tur.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

Alguersuari remarca progresele realizate in Belgia

Jaime Alguersuari este multumit de progresele realizate in sesiunile de calificari din cele trei mari Premii la care a participat, insa Sebastien Buemi este dezamagit de ratarea calificarii in Q2.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Toro Rosso, multumiti dupa prima zi in Belgia

Jaime Alguersuari si Sebastien Buemi sunt incantati de modul in care a decurs prima zi de antrenamemtne de la Spa, precum si de comportamentul monopostului STR4.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Toro Rosso vrea sa continue cu Buemi si Alguersuari

Franz Tost a declarat ca Toro Rosso intentioneaza sa continue cu Sebastien Buemi si Jaime Algusuari in sezonul urmator, mizand in continuare pe motorul furnizat de Ferrari.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Sutil, tentat sa continue cu Force India

Adrian Sutil spune ca isi doreste sa ramana alaturi de Force India si in sezonul urmator, in timp ce Giancarlo Fisichella estimeaza ca are 50% sanse sa continue in Formula 1.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Buemi, macinat de problemele din startul cursei

Sebastien Buemi crede ca toate sansele la un rezultat bun la Valencia s-au naruit dupa incidentul de la start cu Timo Glock, urmat ulterior de probleme la frane.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru