Alguersuari

Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Buemi crede ca putea ajunge in Q3

Sebastien Buemi crede ca ar fi putut promova in ultima parte a calificarilor, insa este multumit de rezultatul obtinut. La randul sau, Jaime alguersuari considera ca a reusit sa isi imbunatateasca performantele comparativ cu cursa din Ungaria.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Buemi: "Noua aripa fata are efect"

Sebastien Buemi considera ca monopostul Toro Rosso a inregistrat un spor de performanta datorita noii aripi fata, in timp ce Jaime Alguersuari este multumit de ziua sa in ciuda caldurii excesive.
Joi, 20 August 2009 | F1 Short

Alguersuari spera sa-l invinga pe Alonso

Jaime Alguersuari spune ca Fernando Alonso este modelul sau si spera sa il invinga intr-o zi pe dublul campion mondial. De asemenea, spaniolul crede ca Sebastian Vettel este un reprezentat de seama al tinerilor piloti in Formula 1.
Luni, 17 August 2009 | F1 Short

Alguersuari mizeaza pe calificarea in Q2

Jaime Alguersuari spera sa obtina promoveze in a doua parte a calificarilor pentru Marele Premiu al Europei din acest weekend si crede ca Toro Rosso va aduce imbunatatiri monopostului.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Alguersuari concureaza in karting in septembrie

Jaime Alguersuari va concura intr-o cursa de karting in Italia in luna septembrie, pe langa cursele din Formula Renault.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Lauda: "Brawn GP este favorita la titlu"

Triplul campion mondial Niki Lauda crede ca Brawn GP este favorita la castigarea celor doua titluri mondiale in acest sezon, insa considra ca Sebastian Vettel si Mark Webber formeaza cea mai buna linie de piloti din Formula 1.
Vineri, 07 August 2009 | Formula 1

Brawn solicita teste pentru debutantii din F1

Ross Brawn sustine ca regulamentul sportiv trebuie modificat astfel incat pilotii debutanti sa beneficieze de cel putin un test inainte de a concura in Formula 1.
Vineri, 31 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "Suspendarea Renault este stupida"

Jaime Alguersuari considera ca suspendarea echipei Renault din Marele Premiu al Europei din 23 august este stupida si nedreapta.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, fericit ca a terminat cursa

Jaime Alguersuari si-a exprimat satisfactia ca a trecut linia de sosire in Ungaria, fiind felicitat si de Franz Tost. In schimb, Sebastien Buemi admite ca a comis multe greseli in cursa, motiv pentru care a terminat in spatele spaniolului.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "As fi fericit sa termin cursa"

Jaime Alguersuari crede ca s-a descurcat foarte bine in calificari si spera sa termine cursa, in timp ce Sebastien Buemi remarca progresele majore inregistrate de echipa.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Massa: "Alguersuari a facut o treaba foarte buna"

Felipe Massa si-a rectificat criticile la adresa lui Jaime Alguersuari si spune ca pilotul spaniol a facut o treaba foarte buna in prima zi de antrenamente libere de la Hungaroring.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, multumit de debutul sau in F1

Jaime Alguersuari considera ca s-a descurcat onorabil la prima sa aparitie pe un circuit de F1, iar Franz Tost lauda prestatia spaniolului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2009 | Formula 1

Reactii radicale la debutul lui Alguersuari in Formula 1

Debutul lui Jaime Alguersuari in Formula 1 a dat nastere la numeroase reactii contradictorii in privinta calitiatilor si a experientei de care beneficiaza tanarul pilot spaniol.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Tost crede ca Alguersuari va fi un pilot rapid

Franz Tost considera ca Jaime Alguersuari se va dovedi un pilot rapid si dezvaluie ca obiectivul final este ca spaniolul sa concureze pentru Red Bull.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi accepta rolul de lider la Toro Rosso

Sebastien Buemi a admis ca a devenit noul lider al Scuderiei Toro Rosso, intrucat Jaime Alguersuari este un debutant absolut in Formula 1.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Massa: "Alguersuari este prea tanar si neexperimentat"

Felipe Massa critica Scuderia Toro Rosso pentru desemnarea lui Jaime Alguersuari drept pilot al echipei, considerand ca spaniolul este prea tanar si complet lipsit de experienta.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso: "Alguersuari are oportunitatea vietii"

Jaime Alguersuari spune ca va privi debutul in Formula 1 ca pe orice alta cursa din cariera, iar Fernando Alonso considera ca pilotul Toro Rosso are oportunitatea vietii in Ungaria.
Joi, 23 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso: "Alguersuari este suficient de bun pentru F1"

Fernando Alonso a minimalizat lipsa de experienta a lui jaime Alguersuari si crede ca pilotul spaniol este suficient de bun pentru a debuta in Formula 1 la 19 ani.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | F1 Short

Tost: "Alguersuari este pregatit pentru F1"

Franz Tost crede ca Jaime Alguersuari este pregatit sa debuteze in Formula 1, chiar daca spaniolul a admis ca durata mare a curselor ar putea reprezenta un factor negativ.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari are contract cu Toro Rosso doar pentru 2009

Jaime Alguersuari a dezvaluit miercuri ca actualul sau contract cu Scuderia Toro Rosso este valabil numai pana la finalul sezonului, insa este increzator ca reprezinta o solutie si pentru 2010.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru