Alguersuari

Luni, 20 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari: "Mi s-a indeplinit visul de a concura in F1"

Jaime Alguersuari este incantat de oportunitatea de a concura in Formula 1 pentru Toro Rosso, insa admite ca noua provocare este extrem de dificila in absenta testelor cu monopostul STR4.
Joi, 16 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari: "Sunt pregatit sa pilotez in Formula 1"

Jaime Alguersuari a declarat joi ca este pregatit sa concureze in Formula 1, refuzand insa sa confirme ca va pilota pentru Toro Rosso incepand de la Marele Premiu al Ungariei.
Joi, 16 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari testeaza joi la Vairano pentru Toro Rosso

Jaime Alguersuari va testa joi pe circuitul de la Vairano din Italia update-urile implementate pe monopostul Toro Rosso pentru Marele Premiu al Ungariei.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari va testa vineri pentru Toro Rosso

Sebastien Buemi a dezvaluit ca Jaime Alguersuari va testa vineri monopostul Toro Rosso, sugerand ca Sebastien Bourdais va fi concediat de echipa.
Luni, 13 Iulie 2009 | Formula 1

Update: Bourdais va fi concediat in urmatoarele doua zile

Publicatia britanica Autosport sustine ca Toro Rosso va anunta in cel mult 48 de ore ca l-a concediat pe Sebastien Bourdais, informatie confirmata indirect de inlocuitorul sau.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Formula 1

Bourdais ar putea fi inlocuit de Alguersuari la Toro Rosso

Presa internationala sustine ca spaniolul Jamie Alguersuari il va inlocui pe Sebastian Bourdais la Toro Rosso dupa Marele Premiu al Germaniei. Francezul a negat insa aceste speculatii.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari ar putea debuta la Toro Rosso in 2009

Jamie Alguersuari a dezvaluit ca exista posibilitatea de a debuta in Formula 1 pentru Toro Rosso inca din acest sezon, punand astfel presiune pe umerii lui Sebastien Bourdais si Sebastien Bouemi.
Luni, 06 Iulie 2009 | Formula 1

Hartley a renuntat singur la postul de rezerva pentru Red Bull

Brendon Hartley a dezvaluit ca a renuntat de buna voie la postul de pilot de rezerva al echipelor Red Bull, intrucat doreste sa se concentreze pe competitiile in care concureaza.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru