Alianţe

Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: “Ne dorim alianțe cu alți producători, dar nu o fuziune”

Jaguar Land Rover își dorește alianțe cu alți producători, astfel încât să-și reducă cheltuielile cu dezvoltarea noilor tehnologii, dar nu este interesat de o fuziune, potrivit lui Ralf Speth, CEO-ul grupului britanic.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Mesajul Fiat-Chrysler pentru industria auto: “Discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri”

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat “bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Ford, despre extinderea parteneriatului cu Volkswagen: “Trebuie să fim precauți, este ca un dans delicat”

Șeful Ford, Jim Hackett, susține că este deschis la colaborarea cu alți constructori, dar se arată precaut cu privire la extinderea parteneriatului cu Volkswagen, pe care l-a descris ca un “dans delicat”.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen recunoaște decalajul față de concurență în dezvoltarea mașinilor autonome: “Alții au avansat deja foarte mult, Waymo este liderul industriei”

Directorul financiar de la Volkswagen reiterează dorința constructorului de a avea o alianță cu alte companii pentru dezvoltarea mașinilor autonome. Oficialul recunoaște că VW a rămas în urma concurenței la acest capitol, spunând că Waymo (divizie Google) este liderul industriei în acest moment.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Industrie

Carlos Tavares: “Grupul PSA este deschis la alianțe, am început să atragem atenția unor competitori”

Grupul PSA este deschis la formarea unor alianțe și atrage tot mai multă atenție din partea competitorilor după progresul semnificativ din ultimii ani și restructurarea brandului Opel, a declarat CEO-ul Carlos Tavares.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Feature

Cine cu cine colaborează în industria auto? Ghidul complet al parteneriatelor

Cine cu cine colaborează în industria auto? Care sunt alianţele şi parteneriatele care permit marilor constructori să producă maşini în mod eficient? Iată ghidul parteneriatelor din industria auto.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru