Alianta Fiat-Chrysler

Marti, 13 Aprilie 2010 | Industrie

Sergio Marchionne: "PSA Peugeot-Citroen se pregateste de o alianta"

Intr-un interviu recent, Sergio Marchionne a declarat ca urmatoarea alianta care se va incheia la nivel global va avea in prim-plan grupul PSA Peugeot-Citroen.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Seful Fiat: "Chrysler va echilibra balanta dintre profit si pierderi in 2010"

Seful Aliantei Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, vede anul 2010 cu optimism pentru consortiul american, care ar trebui sa echilibreze "balanta" dintre profit si pierderi.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Chrysler ar putea avea o noua sigla

Oficialii Chrysler au inregistrat o noua sigla la biroul de patente si marci inregistrate din SUA. Marca americana ar putea primi astfel un nou logo.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Industrie

Jeep va ramane singura marca a concernului Chrysler in Europa

Exista anumite voci care anunta modificari serioase in cadrul concernului Chrysler. Marca Jeep va fi singurul brand din acest concern care va fi prezenta in Europa, in timp ce Chrysler si Dodge vor fi integrate in Grupul Fiat.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Economic

Fiat a inregistrat profit pe cel de-al treilea sfert al anului 2009

Divizia de constructie a automobilelor din Grupul Fiat a reusit sa revina pe profit dupa o perioada dificila. Acestia au reusit sa depaseasca asteptarile interne ale analistilor italieni, inregistrand un profit de 155 milioane de euro.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Modele noi

Seful departamentului de motoare de la Fiat: "vehiculele electrice sunt viitorul"

Directorul de dezvoltare al Fiat Powertrain Technologies a declarat ca viitorul apropiat este reprezentat de motoarele otto alimentate cu metan, pe cand viitorul indepartat apartine modelelor electrice cu autonomie corespunzatoare.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Industrie

Chrysler a amanat planurile de a renunta la Sebring si Dodge Avenger

Productia modelelor Chrysler Sebring si Dodge Avenger a fost prelungita pana in 2012, cand vor primi un inlocuitor creat pe o platforma Fiat.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, vehicule electrice, Dodge, Lancia, Sergio Marchionne, alianta Fiat-Chrysler, vanzari Chrysler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru