Chrysler ar putea avea o noua sigla

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Oficialii Chrysler au inregistrat o noua sigla la biroul de patente si marci inregistrate din SUA. Marca americana ar putea primi astfel un nou logo.

Sigla Chrysler ar putea fi restilizata pentru a prezenta o imagine mai eleganta.Corporatia americana a inregistrat deja un model la biroul de patente si marci inregistrate din Statele Unite ale Americii, iar acesta are un design mai modern. In prima faza, putem spune ca noua sigla Chrysler seamana cu cea prezenta pe modelele Aston Martin, cel putin daca ne uitam la forma acesteia, nu si la proportii.

Aripile actualei sigle Chrysler au fost alungite, in timp ce piesa centrala rotunda a fost eliminata in favoarea unui medalion albastru, gravat cu numele marcii americane. O serie de detalii si umbre ii confera noii sigle Chrysler mai multa profunzime, oferind un aspect modern. Noua sigla Chrysler face parte din strategia lui Sergio Marchionne de restructurare a companiei Chrysler, miscare care trebuie sa abia loc de la radacinile marcii pana la reteaua de dealeri.

Pentru moment, noul logo Chrysler nu este oficial, ci doar o propunere inregistrata la biroul de patente si marci inregistrate din SUA. In ultima perioada, Cadillac si Audi si-au restilizat siglele, dar nu au operat schimbari la fel de drastice precum cele prezentate pe noua sigla Chrysler.

Via | USPatentandTrademarkOffice

Comentarii (1)

  • Alt varianta nu au gasit?
    Ma surprind italo-americanii de la Chrysler. Parca e o copie a emblemei celor de la Aston Martin. Sa faca mai bine o copie a la Ferrari, daca tot sunt acum in aceeasi familie.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru