Audi A3 Sportback

Marti, 29 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiune plug-in hybrid pentru noul Audi A3 Sportback: 204 cai putere și până la 67 de kilometri autonomie electrică

Audi introduce în gamă noul A3 Sportback plug-in hybrid. Motorul cu ardere internă și cel electric livrează până la 204 CP și 350 Nm, iar bateria cu capacitate de 13 kWh asigură o autonomie electrică de până la 67 de kilometri.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Audi A3 Sportback primește o versiune cu gaz natural comprimat: motor de 1.5 litri cu 131 de cai putere

Audi introduce în gamă noul A3 Sportback 30 g-tron. Versiunea va fi echipată cu un motor de 1.5 litri TFSI care funcționează și cu gaz natural comprimat.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Hot Hatch-ul Audi RS3 Sportback, spionat pe circuitul de la Nurburgring: motorul turbo de 2.5 litri cu cinci cilindri va livra cel puțin 400 CP

Viitoarea generație Audi RS3 Sportback a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să fie lansat până la finalul anului curent.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Audi anunță până la 20 de modele noi în 2020: Audi Q2 facelift și noul Q5 Sportback, pe lista premierelor pregătite

Audi Q2 facelift și Q5 Sportback se află pe lista premierelor constructorului german din acest an. Conform oficialilor din Ingolstadt, în 2020 vor fi lansate patru versiuni plug-in hybrid și până la 20 de modele noi.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Audi A3 Sportback: start de la aproape 28.100 de euro

Audi a publicat lista de prețuri a noii generații A3 Sportback. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pornește de la 28.070 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Audi A3 Sportback: îmbunătățiri de design, modificări majore la interior și motoare de până la 150 de cai putere

Audi a publicat primele imagini și informații cu noua generație A3 Sportback, care propune schimbări de design, modificări majore la interior și motoare de până la 150 de cai putere, inclusiv o versiune mid-hybrid.
Marti, 25 Februarie 2020 | Modele noi

Viitorul Audi A3 va putea fi comandat cu tapițerie produsă din sticle de plastic reciclate: noua generație a modelului german debutează la Geneva

Noua generație Audi A3 Sportback va putea fi comandată și cu o tapițerie produsă din sticle de plastic reciclate. Conform oficialilor producătorului german, până la 89% din materialele textile utilizate pentru viitorul A3 vor putea fi fabricate din astfel de produse.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Audi A3 Sportback: prototipul modelului compact a fost testat în Insulele Azore

Audi a publicat imagini cu prototipul noii generații A3 Sportback, care va fi prezentată oficial în luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Duminica, 10 Februarie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitoarea generație Audi A3: modelul compact debutează la finalul anului cu motorizări micro-hibrid și tehnologie împrumutată de pe noul Q3

Viitorul Audi A3 va fi lansat spre finalul anului curent, iar conform primelor informații, modelul de clasă compactă va avea un design ușor îmbunătățit, un interior plin cu tehnologii moderne și motorizări cu sisteme micro-hibrid.
Joi, 23 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Audi A3: motorizări cu sisteme micro-hibrid și tehnologii preluate de pe noul Q3

Viitoarea generație Audi A3 ar urma să fie prezentată în prima parte a anului viitor. Modelul constructorului german promite un design îmbunătățit, tehnologii moderne și motorizări cu sisteme micro-hibrid.
Joi, 12 Octombrie 2017 | General

Jucătorii lui Bayern Munchen și-au ales noile mașini pentru acest sezon: Audi RS6 Avant, modelul preferat al fotbaliștilor

În calitate de sponsor al echipei de fotbal Bayern Munchen, Audi o oferit o gamă nouă de modele fotbaliștilor pentru acest sezon, iar cei mai mulți dintre ei au ales Audi RS6 Avant.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Noua generație Audi A3 se lanseză în 2019, însă fără varianta cu trei uși

Audi caută să reducă costurile dezvoltării noii generații A3 și promite reducerea numărului de variante de caroserie. Va fi sacrificat modelul cu trei uși.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Mediu

Audi vrea să spele păcatele Dieselgate: în 2025 un sfert din mașinile vândute în SUA vor fi hibride

Audi anunță că își va concentra eforturile asupra segmentului hibrid de dincolo de Ocean. Germanii promit că vor lansa mai multe modele cu propulsie alternativă, capabile să totalizeze un sfert din vânzările brandului până în 2025.
Luni, 27 Iulie 2015 | Tehnologie

Audi A3 facelift se va lansa în 2016 și va înlocui instrumentele de bord cu Virtual Cockpit

Audi a anunțat că faceliftul lui A3 va debuta în cursul anului viitor și va marca înlocuirea instrumentelor de bord clasice cu ecranul de 12.3 inch, denumit Virtual Cockpit.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

Audi A3 Sportback e-tron plug-in hybrid va debuta în 2014

Englezii de la Autocar spun că versiunea e-tron plug-in hybrid a lui Audi A3 Sportback, expusă la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, va debuta în Europa în 2014.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Audi prezintă A3 Sportback g-tron Concept, cel mai ecologic A3

Audi vrea să meargă cu un pas mai departe în materie de ecologie şi ne prezintă un concept care este alimentat cu un carburant dezvoltat de constructorul german: e-gas. A3 Sportback g-tron vine ca o alternativă la hibrizi şi prezintă un aspect apropiat de serie.
Vineri, 01 Martie 2013 | GENEVA 2013

Audi A3 Sportback g-tron este a cincea premieră a germanilor la Geneva

Audi va dezvălui în cadrul salonului elveţian noul A3 Sportback g-tron, o versiune ce poate fi alimentată cu gaz natural comprimat, cu benzină sau cu un combustil special Audi e-gas.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Şi acest sfârşit de săptămână vă aduce cele mai interesante 10 propuneri de tuning ale ultimelor 7 zile. În centru stau tunerii germani, care se pregătesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva cu kituri spectaculoase.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid Spaceback - primul hatchback compact al cehilor vine în iunie în România

Skoda va lărgi gama actualului Rapid cu o variantă nouă, botezată Spaceback. Modelul va fi un hatchback compact, poziţionat peste actualul Fabia.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Audi Crosslane Coupe, fratele mai mare al lui A3

Audi a adus la Paris Crosslane Coupe, un concept care prefigurează limbajul de design al viitoarelor modele din gama Q. Unele surse spun că ar putea exista şi o versiune de serie, numită Q2.

Tag-uri similare

Chrysler, Volkswagen Golf, Lancia, Audi A3 Sportback, Lancia Delta, Chrysler 300C, Lancia Thesis, piata americana
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru