Lancia Delta

Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renaște Lancia Delta: în 2026 vom vedea un urmaș 100% electric

Șeful Lancia a confirmat că legendarul Delta revine în 2026 ca model pur electric. Până atunci, constructorul italian de automobile va dezvălui noua generație a actualului Ypsilon.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Lancia Delta facelift şi ediţia specială Voyager S vor debuta la Frankfurt

Lancia va expune două premiere în cadrul salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre facelift-ul discret operat pe Delta şi despre ediţia specială Voyager S.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful Fiat: "Am interes zero să vând Alfa Romeo. Punct"

Alfa Romeo nu va dispărea prea curând din lista de mărci ale Grupului Fiat. Marca italiană este văzută de Sergio Marchionne ca una esenţială pentru compania pe care o conduce: "Unele lucruri nu sunt de vânzare".
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Fiat va lansa două mini SUV-uri în 2014

Fiat promite că va lansa două modele noi în 2014. Este vorba despre două vehicule de teren de talie mică, ce urmează a fi produse la uzina italiană din Melfi.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Modele noi

Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon. Sau cum arată Lancia în Marea Britanie

Alianţa Fiat-Chrysler a început să se facă simţită şi în Regatul Unit. Pe piaţa din Marea Britanie, Lancia Delta şi Lancia Ypsilon au devenit Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon.
Marti, 15 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Lancia Delta facelift vine la Geneva în culori noi

Italienii de la Lancia vor prezenta facelift-ul lui Delta la Salonul Auto de la Geneva. Nu avem nicio surpriză estetică aici, fiind vorba de o grilă a radiatorului modificată, dar vorbim de culori noi, o motorizare nouă şi un sistem de parcare semi-automat.
Luni, 14 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Lancia Thema, Flavia, Delta facelift şi Grand Voyager - primele imagini

Lancia a publicat astăzi primele imagini ale modelelor derivate din gama Chrysler: Thema, Flavia, cabrio şi sedan, şi Grand Voyager. Odată cu ele vine şi Delta facelift.
Sambata, 27 Noiembrie 2010 | Modele noi

Chrysler va veni la Geneva cu versiunea de serie a conceptului Lancia

Conceptul Chrysler Lancia a făcut cunoştinţă cu publicul anul acesta la Detroit, iar americanii sunt hotărâţi să prezinte versiunea de serie a acestuia în cadrul Salonul Auto de la Geneva din 2011.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Standurile Maserati şi Ferrari, crema grupului Fiat

Grupul Fiat s-a desfăşurat pe o supafaţă mare la Paris, suficientă pentru a acoperi cele mai importante premiere din curtea divizionarilor săi: Ferrari SA Aperta şi Maserati GranTurismo MC Stradale.
Marti, 14 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Lista premierelor Lancia aşteptate la Salonul de la Paris

Lancia va dezvălui la Paris versiunea 1.4 MultiAir a modelului Delta precum şi varianta finală a ediţiei speciale Muso 5th Avenue.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Industrie

Jeep va folosi platforma modelului Alfa Romeo Giulietta

Constructorul american va imprumuta platforma modelului compact italian pentru a da nastere unei game de modele mai eficiente, mai ieftine si capabile de escapade off-road.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Modele noi

Lancia Delta cu sigla Chrysler a fost prezentat la Detroit

Standul Chrysler de la Detroit a prezentat o versiune speciala a lui Lancia Delta, care poarta sigla constructorului american.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Modele noi

Chrysler prezinta o versiune electrica a lui Fiat 500 la Detroit

Fiat 500 va fi prezentat in versiune electrica la Salonul Auto de la Detroit in cadrul standului Chrysler. Alaturi de acesta va fi prezenta toata gama 500 a italienilor de la Fiat.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Concepte

Detroit 2010: concept Chrysler bazat pe Lancia Delta

Chrysler va prezenta in ianuarie 2010, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, un concept care are la baza designul si forma lui Lancia Delta.
Marti, 08 Decembrie 2009 | General

Fiat nu se atinge de Dodge Challenger

Grupul italian a declarat ca nu va altera identitatea unor muscle-car-uri precum Dodge Challenger. Nu vor scapa insa de logo-ul Fiat modele precum Nitro si Journey.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | General

Modelele Lancia ar putea fi vandute sub logo-ul Chrysler

Fiat si Chrysler ar putea pune la punct o noua strategie, conform careia brandul american se va extinde pe piata europeana cu ajutorul unor modele Lancia.
Joi, 22 Octombrie 2009 | General

Lancia Delta, masina oficiala a celebrarii caderii Zidului Berlinului

O masina italiana va fi vehiculul oficial al oaspetilor care vor ajunge la ceremonia de celebrare a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Industrie

Lancia Delta ar putea ajunge in SUA sub logo-ul Chrysler

Chrysler se pregateste sa atace segmentul premium compact din Statele Unite cu un model italian popular in Europa, si anume Lancia Delta. Americanii ar urma sa vanda hatchabck-ul cu logo-ul Chrysler.

Tag-uri similare

Fiat, Salon Auto, Chrysler, Salonul Auto, Jeep, Dodge, Volkswagen Golf, Lancia, Fiat 500, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru