Lancia Delta facelift vine la Geneva în culori noi

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.02.2011
Italienii de la Lancia vor prezenta facelift-ul lui Delta la Salonul Auto de la Geneva. Nu avem nicio surpriză estetică aici, fiind vorba de o grilă a radiatorului modificată, dar vorbim de culori noi, o motorizare nouă şi un sistem de parcare semi-automat.

Lancia Delta primeşte un facelift extrem de subtil la Salonul Auto de la Geneva. Mai precis, modelul italian va avea o grilă faţă modificată, ale cărei benzi au un unghi diferit şi permit integrarea uşoară a logo-ului Chrysler. De asemenea, modelul italian va fi disponibil în compania unui nou motor Multijet, care are o cilindree de 1.6 litri şi furnizează 105 CP şi 300 Nm. Graţie motorului nou, Delta va accelera de la 0 la 100 km/h în 10.7 secunde şi va putea atinge o viteză maximă de 186 km/h, în timp ce emisiile vor fi de numai 120 grame CO2 per kilometru.

Gama de motorizări include acum unităţi care oferă între 105 şi 200 CP. Trei propulsoare sunt pe benzină, iar trei motoare sunt alimentate cu motorină. Cel mai puternic motor pe motorină rămâne cel mai dezirabil din gamă, fiind vorba de o unitate 1.9 TwinTurbo Multijet de 190 CP şi 440 Nm. Italienii oferă şi un motor 1.8 Di Turbo de 200 CP, dar acesta nu are un consum la fel de scăzut precum unitatea diesel din motive obiective.

Cealaltă noutate în gama Lancia Delta este reprezentată de disponibilitatea unor culori şi echipamente noi. Italienii au dezvoltat un sistem semi-automat de parcare, intitulat Magic Parking service, iar sistemul de navigaţie Navteq a primit o actualizare.

Lancia Delta poate fi comandată alături de pachetul Black, care include capace oglinzi cromate, jante de aliaj de 18 inch, vopsea Eclipse Black şi ornamente cromate pentru ţeava evacuării finale.

Via | Autoblog.it

Comentarii (5)

  • Delta
    oricum modelul e superb.Pacar ca nu se vinde atat de bine.
    Dra oare chiar sa zic pacat??Parca e mai frumoasa cand e una -2 prin oras...si nu 100-200.
    5 5
  • 131315
    partea proasta e ca nu sunt nici una doua.
    2 6
  • @131315
    daca tu stai la sat,problema ta.
    uite ca in iasi sunt.
    4 2
  • BaditzaEx
    @131315
    direct in comuna nu vezi :)), in Buc sunt vreo 10 ;)

    cel mai reusit model Lancia din ultimii ani
    3 1
  • cristian
    Delta
    Foarte putine e adevarat.Partea proasta e ca iesi cu ea in evidenta mai mult decat daca ai avea nu stiu ce BMW sau Audi si cum la noi asa ceva trebuie zgariat sau murdarit e lesne de inteles.Eu unul desi imi e foarte draga mai ales cu motorizarile de la Fiat ma gandesc daca as lua sau nu.Oricum e superba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru