Lancia Delta cu sigla Chrysler a fost prezentat la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.01.2010
Standul Chrysler de la Detroit a prezentat o versiune speciala a lui Lancia Delta, care poarta sigla constructorului american.

Dupa cum stiti, alianta Fiat-Chrysler va produce o serie de modele dezvoltate de un constructor care vor fi comercializate cu sigla unei alte marci apartinand acestui consortiu. Pentru a exemplifica o parte dintre schimbarile care vor avea loc in alianta Fiat-Chrysler, americanii de la Chrysler au prezentat un Lancia Delta cu sigla Chrysler. Compacta Delta a fost prezenta la Salonul Auto de la Detroit cu o grila fata schimbata, alaturi de sigle Chrysler amplasate la interior si exterior.

Desi Chrysler Delta nu va fi comercializat prea curand pe piata din Statele Unite ale Americii, aceasta exemplifica schimbarile care vor avea loc in gamele celor doi producatori din aceasta alianta. Ne putem astepta ca modelele Alfa Romeo sa primeasca sigla Dodge atunci cand vor fi vandute in SUA, iar modelele Dodge sa primeasca un tratament similar in Europa.

Versiunea Chrysler a lui Lancia Delta nu este un concept car, ci este un model gata de productie. Cel mai probabil, aceasta este forma in care alianta Fiat-Chrysler va comercializa modelul Delta in Europa incepand cu anul 2011. In cazul in care Chrysler Delta va fi comercializat pe piata din SUA, acesta ar putea suferi din cauza faptului ca nu ofera un nivel similar de spatiu cu cel al compactelor americane, lucru care s-ar putea sa nu fie tocmai atragator pentru consumatorul tipic american.

Via | Carnewsarticles | Foto: Drew Philips/Autoblog

 

Comentarii (4)

  • valentin
    fiat
    acesta delta Crysler arata bine, au integrat logo-ul foarte bine, deabia astept sa vad ALFA ROMEO NITRO :(|(
    8 0
  • globalizare
    mda... o sa ajungem sa vrei sa`ti cumperi Peugeot si sa afli dupa o mica documentare ca iti cumperi Tata , sau S-class si sa fie jumate Chery sau BYD..... a innebunit lupu...si asta se vede peste tot!

    drum curat..si fara gropi! pupavas pe esapament....

    Sanatate!
    11 1
  • Ioan Kesser
    :)
    in 5 ani cumparam Renault sub marca Pegas Biciclete SA :))))))
    7 1
  • Mircea
    E buna si criza la ceva...
    N-au visat americanii un asemenea design de cand se ocupa ei de masini.

    Chiar mi se pare o trecere dintr-o extrema in alta: pina acum masinile americane aveau un design in general anost, iar acum beneficiaza de suportul carosierilor italieni...
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru