Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon. Sau cum arată Lancia în Marea Britanie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.09.2011
Alianţa Fiat-Chrysler a început să se facă simţită şi în Regatul Unit. Pe piaţa din Marea Britanie, Lancia Delta şi Lancia Ypsilon au devenit Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon.

Dacă în Europa avem deja modele americane cu sigla Lancia (Chrysler 300, 200 şi Town&Country), roata se întoarce dincolo de Canalul Mânecii. Britanicii nu vor mai vedea la faţă sigla Lancia chiar dacă se vor bucura de modelele italienilor.

Produsele Lancia vor purta sigla Chrysler, aşa că englezii vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu asocieri noi: Chrysler Ypsilon şi Chrysler Delta. Chiar dacă sună ciudat pentru cei obişnuiţi cu sigla italienilor, modelele vândute în Regatul Unit vor fi aproape identice cu cele din Peninsulă.

Diferenţa principală o va face grila frontală, specifică produselor Chrysler, şi abordarea premium cu care italienii speră să reuşească. Reţeta este valabilă şi pentru Delta, care adoptă doar sigla conglomeratului din Detroit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru