Chrysler prezinta o versiune electrica a lui Fiat 500 la Detroit

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.12.2009
Fiat 500 va fi prezentat in versiune electrica la Salonul Auto de la Detroit in cadrul standului Chrysler. Alaturi de acesta va fi prezenta toata gama 500 a italienilor de la Fiat.

Americanii de la Chrysler vor prezenta, in premiera mondiala, o versiune 100% electrica a lui Fiat 500 la Salonul Auto de la Detroit. Pe langa asta, cei de la Chrysler vor prezenta si o Lancia Delta cu grila si sigla marcii americane. Pentru moment, aceste planuri au fost dezvaluite de catre o sursa care a preferat sa ramana anonima din cadrul unuia dintre cei doi parteneri ai aliantei Fiat-Chrysler. Oficialii Chrysler au refuzat sa comenteze aceasta decizie pentru moment.

Dupa cum stiti, Sergio Marchionne doreste sa comercializeze modelele Lancia in Europa sub sigla Chrysler, numele Lancia urmand sa fie pastrat doar pe piata din Italia. Fuziunea dintre Lancia si Chrysler va avea loc treptat, dar este inevitabila. Mai mult decat atat, ambele marci sunt sub conducerea lui Olivier Francois. Cei de la Chrysler nu au planuri imediate de a comercializa cele doua modele in Statele Unite ale Americii, dar acest lucru nu ii impiedica sa prezinte cele doua exemplare in cadrul acestui eveniment.

O parte din standul Chrysler de la Salonul Auto de la Detroit le va fi dedicat modelelor Ferrari 458 Italia si Maserati GranCabrio. Din pacate, oficialii Chrysler au refuzat sa faca orice comentariu privind vehiculele care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Detroit, neconfirmand niciunul dintre modelele de mai sus.

Alaturi de noul Fiat 500 electric, cei de la Chrysler vor prezenta intreaga gama 500 in cadrul standului lor de la acest salon auto.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru