Barrichello

Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP, dezamagiti de rezultatul calificarilor

Jenson Button si Rubens Barrichello sunt dezamagiti de problemele tehnice ale monopostului Brawn GP si de greselile personale din calificarile din Singapore.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Rubens Barrichello va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al statului Singapore dupa ce a inlocuit cutia de viteze a monopostului BGP001.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello nu stie unde va concura in 2010

Rubens Barrichello a admis ca este posibil sa paraseasca Brawn GP la finalul acestui sezon, in mojlocul speculatiilor ca va fi inlocuit cu Nico Rosberg.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP mizeaza pe un weekend competitiv

Jenson Button, Rubens Barrichello si Ross Brawn sunt increzatori ca vor obtine un rezultat bun in Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello anticipeaza o lupta deschisa pentru titlu

Rubens Barrichello crede ca lupta pentru titlul mondial va fi una deschisa si echilibrata intrucat va beneficia de acelasi tratament ca si coechipierul sau Jenson Button.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn: "Titlul nu este castigat inca"

Ross Brawn sustine ca Brawn GP va continua sa forteze pentru a-si asigura matematic titlul mondial al constructorilor si este incantat ca Rubens Barrichello si Jenson Button se lupta pentru titlul pilotilor.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Brawn GP aduce un update semnificativ pentru Singapore

Brawn GP a anuntat introducerea unui update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

SPECIAL: Cele mai drastice penalizari din Formula 1

Automarket va prezinta cele mai dure decizii luate de FIA impotriva echipelor din Formula 1 care au incalcat regulamentule sportive si tehnice.
Marti, 15 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello, ajutat de Massa sa castige la Monza

Rubens Barrichello sustine ca sfaturile primite de la Felipe Massa l-au ajutat sa castige Marele Premiu al Italiei, urmand sa procedeze la fel si pentru cursa din Singapore de peste doua saptamani.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello nu are locul asigurat la Brawn GP in 2010

Ross Brawn si Nick Fry au evitat sa precizeze daca Rubens Barrichello va pilota pentru Brawn GP si in sezonul 2010, sustinand ca discutiile vor avea loc la finalul sezonului.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "McLaren va tine pasul cu Brawn GP"

Lewis Hamilton crede ca McLaren va fi capabila sa lupte de la egal la egal cu Brawn GP in ultimele curse ale sezonului, prin prisma unui update major pregatit pentru Singapore.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello: "In 2009 imi arat adevarata valoare"

Rubens Barrichello spune ca in acest sezon are ocazia de a-si demonstra intregul potential deoarece concureaza de la egal la egal cu Jenson Button pentru titlul mondial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn: "Titlul se va decide in ultima cursa"

Ross Brawn considera ca echipa sa a luat o optiune serioasa pentru titlul mondial dupa victoria de la Monza si anticipeaza ca Jenson Button si Rubens Barrichello se vor lupta pentru suprematie pana in ultima cursa.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Brawn GP, pas decisiv spre titlurile mondiale

Rezultatele inregistrate in Marele Premiu al Italiei au sporit semnificativ sansele echipei Brawn GP de a castiga ambele titluri mondiale.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello tinteste titlul mondial

Dupa victoria de la Monza, Rubens Barrichello asteapta cu incredere asaltul final spre titlul mondial impotriva coechipierului sau Jenson Button, care este multumit de locul 2 ocupat in cursa.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Formula 1

Barrichello nu va schimba cutia de viteze

Brawn GP a confirmat ca nu va inlocui cutia de viteze a monopostului pilotat de Rubens Barrichello, in ciuda problemelor tehnice suferite in cursa de la Spa-Francorchamps.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | F1 Short

Barrichello ar putea schimba cutia de viteze

Brawn GP analizeaza posibilitatea de a inlocui cutia de viteze a monopostului pilotat de Rubens Barrichello, fapt ce ar determina o penalizare de 5 pozitii pentru brazilian.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn GP mizeaza pe o strategie cu o singura oprire

Jenson Button si Rubens Barrichello vor efectua o singura oprire la boxe in timpul Marelui Premiu al Italiei, conform informatiilor dezvaluite de Ross Brawn.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Brawn, multumiti de prima zi din Italia

Desi timpii obtinuti pe circuit nu au fost impresionanti, Jenson Button si Rubens Barrichello sunt multumiti de comportamentul monopostului Brawn GP.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Pilotii pun la indoiala scandalul Renault

Rubens Barrichello, Nico Rosberg, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel si Nick Heidfeld sunt sceptici in privinta accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru