Barrichello

Marti, 03 Noiembrie 2009 | Formula 1

Willliams: "Hulkenberg ii calca pe urme lui Hamilton"

Nico Hulkenberg este vazut de Williams drept noul Lewis Hamilton al Formulei 1, dupa ce germanul a fost promovat de echipa ca pilot titular pentru sezonul 2010.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Formula 1

Barrichello va depasi limita de 300 de curse in F1

Rubens Barrichello va depasi pragul psihologic de 300 de Mari Premii in Formula 1 dupa ce a semnat un contract cu Williams pentru sezonul 2010.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Barrichello si Hulkenberg, la Williams din 2010!

Williams a confirmat luni ca Rubens Barrichello si Nico Hulkenberg vor concura pentru echipa incepand din sezonul 2010, fara a mentiona insa durata contractelor celor doi piloti.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | F1 Short

Button: "McLaren este in alta liga la Abu Dhabi"

Jenson Button admite ca Lewis Hamilton si McLaren au performante foarte bune la Adu Dhabi, insa crede ca ii poate invinge pe Rubens Barrichello si cei de la Red Bull Racing.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello: "McLaren si Red Bull sunt peste Brawn GP"

Rubens Barrichello a admis ca McLaren si Red Bull au performante mai bune decat Brawn GP la Abu Dhabi, in timp ce Jenson Button este nemultumit de vibratiile monopostuluiin momentele de franare.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Brawn GP, multumiti dupa antrenamentele de vineri

Jenson Button, Rubens Barrichello si Ross Brawn sunt multumiti de performantele inregistrate vineri in antrenamentele libere de la Abu Dhabi.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Formula 1

Barrichello sugereaza ca va concura pentru Williams in 2010

Rubens Barrichello a intarit speculatiile ca va concura pentru Williams dupa ce a admis ca britanicii formeaza una dintre cel mai bune echipe din Formula 1.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Formula 1

Button vrea sa incheie sezonul cu un rezultat bun

Jenson Button isi propune sa incheie sezonul prin obtinerea unui rezultat bun, insa a admis ca isi permite sa fie mai relaxat dupa ce a devenit campion.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Button a vizitat fabrica echipei Brawn GP

Jenson Button a multumit echipei sale pentru sprijinul acordat in castigarea titlului mondial in cadrul unei vizite facute la sediul Brawn GP de la Brackley.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello: "Este posibil sa raman la Brawn GP"

Rubens Barrichello a declarat ca este posibil sa concureze pentru Brawn GP si in sezonul urmator, insa a refuzat sa ofere mai multe amanunte in aceasta privinta.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Brawn: "Button este un pilot fantastic"

Ross Brawn lauda performanta realizata de Jenson Button si este incantat de titlurile mondiale cucerite de echipa sa dupa momentele dificile din iarna precedenta.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Barrichello il felicita pe Button pentru titlu

Rubens Barrichello nu si-a ascuns dezamagirea ca a ratat titlul mondial, insa il felicita pe coechipierul sau pentru performanta obtinuta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Un podium cat o victorie"

Lewis Hamilton simte podiumul obtinut la Interlagos ca pe o victorie, in timp ce Heikki Kovalainen crede ca ar fi terminat in puncte in absenata incidentului din pitlane.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Button: "Titlul mondial este visul vietii mele"

Jenson Button este incantat de cucerirea titlului mondial si spune ca acest trofeu a reprezentat visul vietii sale de pilot.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | Formula 1

Cum poate deveni Button campion in Brazilia

Jenson Button isi poate asigura matematic titlul mondial in Marele Premiu al Braziliei, insa are nevoie de o minune dupa ce a stabilit doar al 14-lea timp in calificari.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello ramane cu picioarele pe pamant

Rubens Barrichello este incantat de pole positionul obtinut in Brazilia si primeste felicitari din partea lui Ross Brawn, insa ramane precaut inaintea cursei de duminica.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Brawn GP, optimisti in perspectiva calificarilor

Jenson Button, Rubens Barrichello si Ross Brawn privesc cu incredere calificarile de la Interlagos, considerand ca pot obtine locuri bune pe grila de start.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

GALERIE FOTO: Rivali pe circuit, prieteni in paddock

Jenson Button, Rubens Barrichello si Sebastian Vettel au afisat o atitudine prietenoasa inaintea Marelui Premiu al Braziliei, care poate decide matematic numele noului campion mondial.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

Vettel: "Button si Barrichello sunt sub presiune"

Sebastian Vettel crede ca monopostul Red Bull se potriveste caracteristicilor circuitului de la Interlagos si sustine ca presiunea apasa pe umerii lui Jenson Button si Rubens Barrichello.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | F1 Short

Barrichello explica comentariile lui Massa

Rubens Barrichello crede ca Felipe Massa l-a criticat pe Fernando Alonso pentru ca nu a fost prezent la ultimele curse si nu este la curent cu ultimele evenimente din Formula 1.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru