Belgia

Marti, 01 Septembrie 2015 | Formula 1

Pirelli a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Vettel

Pirelli a dezvăluit că a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Sebastian Vettel în Marele Premiu al Belgiei. Rezultatele vor fi făcute publice în acest weekend la Monza.
Miercuri, 26 August 2015 | Formula 1

Vettel: "Strategia Ferrari de la Spa nu a fost deloc riscantă"

Sebastian Vettel insistă că strategia cu o singură oprire la boxe adoptată în Marele Premiu al Belgiei nu a fost deloc riscantă şi că ar trebui să existe indicii că pneurile urmează să explodeze.
Marti, 25 August 2015 | Formula 1

Vettel şi Rosberg nu au fost singurii piloţi cu probleme la pneuri în Belgia

Mai mulţi piloţi au suferit diverse probleme cu pneurile Pirelli pe parcursul Marelui Premiu al Belgiei, fără ca Pirelli să înţeleagă cauzele acestora.
Luni, 24 August 2015 | Formula 1

Alonso: "Am făcut cea mai bună cursă din carieră pe circuitul de la Spa"

Fernando Alonso susţine că duminică a avut parte de cea mai bună cursă la care a participat vreodată pe circuitul de la Spa-Francorchamps, deşi a terminat la un tur în spatele liderului.
Luni, 24 August 2015 | Formula 1

Cauza exactă a exploziei pneului lui Vettel rămâne învăluită în mister

Timpii pe circuit, starea celorlalte pneuri şi datele tehnice ale circuitului nu au indicat nicio posibilă cauză pentru explozia cauciucului dreapta-spate suferită de Sebastian Vettel în Belgia.
Luni, 24 August 2015 | Formula 1

Rosberg, deranjat de ratarea startului în cursa de la Spa

Nico Rosberg a admis că este deranjat de ratarea startului în Marele Premiu al Belgiei, în urma căruia nu a mai avut nicio şansă să lupte cu Lewis Hamilton pentru victorie.
Luni, 24 August 2015 | Formula 1

Pirelli şi Ferrari se acuză reciproc în privinţa duratei de viaţă a pneurilor

Pirelli susţine că Ferrari a riscat inutil o strategie cu o singură oprire la boxe pentru Sebastian Vettel în Belgia, în timp ce echipa insistă că decizia a fost luată pe baza datelor furnizate de producătorul italian.
Duminica, 23 August 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Podium nesperat pentru Grosjean

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Duminica, 23 August 2015 | Formula 1

Raikkonen, penalizat pe grila de la Spa pentru schimbarea cutiei de viteze

Kimi Raikkonen a primit o penalizare de cinci poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei pentru schimbarea cutiei de viteze şi va lua startul de pe locul 16.
Duminica, 23 August 2015 | Formula 1

Alonso: "Merităm un tort pentru penalizările record de 105 poziţii pe grilă"

Fernando Alonso a glumit pe seama penalizărilor record suferite de McLaren în calificările de la Spa-Francorchamps, care au totalizat 105 poziţii pe grila de start: "Merităm un tort!"
Duminica, 23 August 2015 | Formula 1

Lipsa de performanţe din calificările de la Spa, o "surpriză majoră" pentru McLaren

Jenson Button consideră că este o "surpriză majoră" că monopostul McLaren a fost cu o secundă mai lent decât ocupantul locul 16 în calificările de la Spa-Francorchamps.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Vettel, surprins de locul nouă obţinut în calificările din Belgia

Sebastian Vettel este surprins că a stabilit doar al nouălea timp în calificările de la Spa-Francorchamps, însă speră să recupereze cât mai mult teren în primul tur al cursei de duminică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Rosberg: "Noile proceduri de start îmi asigură oportunitatea de a câştiga cursa"

Nico Rosberg consideră că noile reguli pentru start îi asigură mai multe oportunităţi pentru a câştigat cursa de la Spa-Francorchamps în faţa lui Lewis Hamilton.
Sambata, 22 August 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul opt.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Pirelli: "Explozia pneului lui Rosberg s-a produs din cauze externe"

Pirelli susţine că explozia pneului lui Nico Rosberg în antrenamentele din Belgia a avut o cauză externă, întrucât nu a identificat nicio problemă la integritatea structurală a cauciucurilor.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a obţinut cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Belgia şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Verstappen şi Grosjean, penalizaţi pe grila de la Spa-Francorchamps

Max Verstappen va fi penalizat cu 10 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei ca urmare a schimbării motorului Renault care echipează monopostul Toro Rosso.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Rosberg, şocat de explozia pneului: "Am fost norocos că nu am avut un accident"

Nico Rosberg a admis că este şocat de explozia de pneu suferită la Spa-Francorchamps şi anticipează că Lewis Hamilton îi va copia setările în calificări.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Rosberg rămâne pe prima poziţie

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere din Belgia în faţa lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull a ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg l-a învins pe Lewis Hamilton în prima sesiune de antrenamente libere din Belgia, care a fost întreruptă câteva minute din cauza unui accident suferit de Pastor Maldonado.

Tag-uri similare

Citroen, vanzari, Germania, Marea Britanie, antrenamente, Franta, Italia, calendar, Canada, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru