Belgia

Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Alonso şi Button vor pleca de pe ultima linie a grilei de start în Belgia

Fernando Alonso şi Jenson Button vor schimba de două ori motoarele Honda ale monoposturilor McLaren în Marele Premiu al Belgiei, motiv pentru care vor pleca de pe ultimele poziţii ale grilei de start.
Joi, 20 August 2015 | F1 TOP

Avancronică Belgia: Lupta pentru titlu se ascute sub provocările noului regulament

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor relua lupta pentru titlul mondial în cursa de la Spa-Francorchamps, în care piloţii nu vor mai beneficia la start de sprijin din partea inginerilor.
Miercuri, 19 August 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Spa-Francorchamps 2000: Depăşirea magistrală a lui Hakkinen în faţa lui Schumacher

Mika Hakkinen a efectuat în Marele Premiu al Belgiei din sezonul 2000 una dintre cele mai spectaculoase depăşiri din istoria Formulei 1, când a trecut de Michael Schumacher cu ajutorul unui pilot întârziat.
Marti, 18 August 2015 | Formula 1

McLaren anticipează penalizări pe grilă şi rezultate modeste în Belgia

Piloţii McLaren vor fi penalizaţi pe grila de start din Belgia pentru utilizarea unor noi motoare, iar echipa anticipează performanţe modeste din cauza configuraţiei circuitului.
Marti, 09 Iunie 2015 | Formula 1

Manor ar putea renunţa la introducerea noului monopost în Belgia

Manor ar putea renunţa la planurile privind introducerea unui nou monopost în Marele Premiu al Belgiei, întrucât este mulţumită de performanţele din primele curse ale sezonului.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Formula 1

Sauber va introduce un update major în pauza de vară

Sauber va implementa un update semnificativ pentru monopost în pauza de vară premergătoare cursei din Belgia, însă admite că până atunci va fi dificil să câştige puncte.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile Formulei 1: Belgia 1998 - accident colectiv cu 13 monoposturi

Startul Marelui Premiu al Belgiei din 1998 a fost afectat de un accident colectiv în care au fost implicaţi nu mai puţin de 13 dintre cei 22 de piloţi de pe grilă.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Formula 1

Hamilton şi Rosberg nu au avut voie să vorbească după incidentul de la Spa

Mercedes le-a interzis lui Lewis Hamilton şi Nico Rosberg să vorbească cu orice persoană din cadrul echipei după acroşajul din Marele Premiu al Belgiei.
Marti, 26 August 2014 | Formula 1

Ferrari: "Alonso termina pe podium în absenţa penalizării de cinci secunde"

Ferrari consideră că Fernando Alonso ar fi ocupat un loc pe podium în Marele Premiu al Belgiei dacă nu primea o penalizare de cinci secunde pentru o defecţiune la baterie suferită pe grila de start.
Luni, 25 August 2014 | Formula 1

Mercedes neagă intenţia lui Rosberg de a produce incidentul: "Hamilton a interpretat greşit vorbele sale"

Toto Wolff a negat ipoteza lansată de Lewis Hamilton potrivit căreia Nico Rosberg l-a acroşat intenţionat în Marele Premiu al Belgiei.
Luni, 25 August 2014 | Formula 1

Hamilton: "Rosberg mi-a spus că m-a lovit intenţionat!" Germanul susţine că a fost doar un incident de cursă

Lewis Hamilton susţine că Nico Rosberg i-a transmis că l-a lovit intenţionat în cursa de la Spa-Francorchamps pentru a-şi impune punctul de vedere. Germanul a negat însă acuzaţiile şi afirmă că a fost doar un incident de cursă.
Duminica, 24 August 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat la Spa-Francorchamps! Rosberg şi Hamilton, incident pe circuit

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Belgiei după ce a profitat de un incident de cursă între Nico Rosberg şi Lewis Hamilton care va genera noi controverse la Mercedes. Germanul a terminat pe locul doi în faţa lui Valtteri Bottas, în timp ce britanicul s-a retras din cursă pe final după ce a concurat în a doua jumătate a plutonului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 August 2014 | Formula 1

Ricciardo dezvăluie secretul pentru un podium la Spa: "Am setat monopostul pentru uscat"

Daniel Ricciardo este încrezător că poate ocupa un loc pe podium în Belgia, întrucât Red Bull a setat monoposturile pentru uscat în perspectiva cursei, deşi în calificări a plouat.
Duminica, 24 August 2014 | Formula 1

Alonso, încrezător că poate termina pe podium cursa din Belgia

Fernando Alonso este optimist că are posibilitatea să obţină un podium la Spa-Francorchamps, însă admite că lupta cu Red Bull şi Williams va fi dificilă.
Sambata, 23 August 2014 | Formula 1

Vettel admite că va fi dificil să lupte cu Mercedes în cursa din Belgia

Sebastian Vettel anticipează o cursă dificilă în Belgia împotriva celor de la Mercedes, însă speră să fie mai aproape de Lewis Hamilton şi Nico Rosberg decât în cursele precedente.
Sambata, 23 August 2014 | Formula 1

Hamilton: "Am pierdut timp din cauza unei defecţiuni la frâne"

Lewis Hamilton a dezvăluit că o defecţiune la unul dintre discurile de frâne l-a determinat să piardă timp în calificările din Belgia, acolo unde a fost învins în lupta pentru pole position de Nico Rosberg cu numai două zecimi de secundă.
Sambata, 23 August 2014 | F1 TOP

Rosberg, pole position pe ploaie la Spa-Francorchamps!

Nico Rosberg a obţinut pe ploaie pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei şi l-a învins pe Lewis Hamilton, cu care împarte prima linie a grilei de start pentru Mercedes.
Sambata, 23 August 2014 | Formula 1

Vettel a epuizat toate cele cinci motoare permise de regulament pentru 2014

Motorul nou folosit de Sebastian Vettel în antrenamentele din Belgia a avut o defecţiune tehnică şi a fost al cincilea utilizat în acest sezon. Pilotul Red Bull va miza în continuare pe motorul folosit anterior în Ungaria pentru a evita o penalizare pe grila de start.
Sambata, 23 August 2014 | Formula 1

Belgia, antrenamente 3: Bottas, cel mai rapid într-o sesiune afectată de ploaie

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Spa-Francorchamps. Piloţii au efectuat tururi cronometrate doar în ultimul sfert de oră, când circuitul s-a uscat după ploile de dimineaţă.
Vineri, 22 August 2014 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid. Vettel a rămas în garaj cu defecţiuni tehnice

Lewis Hamilton l-a învins pe Nico Rosberg în a doua sesiune de antrenamente libere din Belgia, în timp ce Sebastian Vettel nu a parcurs niciun tur din cauza unei defecţiuni tehnice.

Tag-uri similare

Citroen, vanzari, Germania, Marea Britanie, antrenamente, Franta, Italia, calendar, Canada, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru