Bentayga

Vineri, 22 Iunie 2018 | Modele noi

Bentley Bentayga Sport: SUV-ul coupe ar putea debuta în 2019 cu o motorizare de peste 600 CP

Bentley nu exclude lansarea unui SUV coupe. Viitorul model ar urma să poarte numele de Bentayga Sport și, conform zvonurilor, debutul său este programat pentru anul viitor.
Vineri, 30 Martie 2018 | Motorsport

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: exemplarul a primit scaune de competiție, un roll cage și o evacuare Akrapovic

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak. Exemplarul va fi pilotat de Rhys Millen și a primit scaune și centuri de competiție, un roll cage, dar și o evacuare Akrapovic. Resursele motorului nu au fost îmbunătățite.
Marti, 20 Martie 2018 | General

Divizia Mulliner oferă o casetă de valori pentru Bentley Bentayga: accesul se realizează pe baza amprentei digitale

Bentley Bentayga poate fi comandat și cu o casetă de valori integrată în tunelul median. Aceasta a fost dezvoltată de divizia Mulliner și poate fi accesată doar pe baza amprentei digitale.
Vineri, 29 Decembrie 2017 | Modele noi

Planurile Bentley pentru SUV-ul Bentayga: V8 pe benzină și plug-in hybrid din 2018

Bentley pregătește două versiuni noi pentru Bentayga. Din 2018, SUV-ul constructorului britanic o să poată fi admirat alături de o motorizare V8 pe benzină sau într-o variantă plug-in hybrid.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | GENEVA 2018

Bentley Bentayga va avea versiune plug-in hybrid: SUV-ul preia sistemul de peste 400 CP de la Porsche Cayenne S E-Hybrid

Bentley Bentayga va beneficia în 2018 de o versiune plug-in hybrid care va utiliza un sistem de 400 de cai putere cu un motor pe benzină V6 de 3.0 litri și un motor electric preluate de la Porsche Cayenne S E-Hybrid.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Tuning

Tuning pentru Bentayga: SUV-ul britanic a primit un pachet special din partea Kahn Design

Casa de tuning Kahn Design a pregătit un pachet special pentru Bentley Bentayga. SUV-ul este oferit cu motorizare diesel, dar cu modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul habitaclului.
Marti, 11 Iulie 2017 | Modele noi

Bentley se pregătește de primul hibrid de serie: SUV-ul Bentayga, candidatul perfect

După ce a făcut istorie, devenind primul Bentley diesel din istorie, SUV-ul Bentayga plusează în 2018 cu o versiune hibridă plug-in.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Intern

SUV-urile de lux, la mare căutare în 2016 în România: 12 Bentley Bentayga vândute și trei precomenzi pentru Lamborghini Urus

2016 a fost un an excelent pentru mărcile de lux ale Grupului VW în România: cel mai scump SUV din lume a fost comandat în 2016 de 12 clienți români, Lamborghini așteaptă la rândul său un SUV pentru care au depus avans 3 clienți, iar oficialii Porsche Inter Auto au cereri implicit pentru Bugatti Chiron, mașină de 2.5 milioane de euro.
Miercuri, 31 August 2016 | General

Primul Bentley cu motor diesel este aproape de lansare: Bentayga va utiliza propulsorul V8 TDI de 4.0 litri de pe Audi SQ7

Bentley Bentayga va deveni primul model al constructorului britanic cu propulsie diesel după ce a fost observat într-o serie de teste cu motorul V8 TDI de 4.0 litri disponibil pe Audi SQ7.
Marti, 22 Martie 2016 | Industrie

Cei mai fericiți clienți auto ai zilei s-au întâlnit în Marea Britanie: Bentley a livrat primele exemplare ale SUV-ului Bentayga

Un tur exclusiv al fabricii Bentley din Crewe a prefațat livrarea primelor exemplare bentayga către clienții care s-au aflat printre primii care au depus avansul la comanda SUV-ului Bentayga. "Unii chiar înainte de a vedea mașina de serie", cum spun oficialii Bentley.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | Intern

Nouă români și-au comandat cel mai scump SUV din lume: Bentley Bentayga. Cota României pe 2016 e deja epuizată

Deși este cel mai scump SUV produs vreodată, noul Bentley Bentayga a găsit clienți români care au scos din buzunar chiar și 310.000 de euro pentru a intra în posesia primului SUV de lux din lume.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Bentley va lansa încă un SUV pe lângă Bentayga, alături de o mașină sport

Englezii de la Bentley au confirmat intenția dezvoltării unui nou SUV pe lângă Bentayga, alături de un model sport care să rivalizeze creațiile conaționalilor de la Aston Martin.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Septembrie 2015 | Autoipoteze

Mercedes-Benz: "Ne gândim să facem un competitor pentru Bentayga"

Andreas Zygan, directorul departamentului de dezvoltare SUV-uri de la Mercedes-Benz, s-a declarat interesat de dezvoltarea unui rival al lui Bentley Bentayga.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Start lansat pentru Bentley Bentayga: primul SUV al mărcii britanice e Sold Out pe 2016

Dacă aveați de gând să comandați un Bentayga, noul SUV al mărcii Bentley, avem vești proaste: mașina vă va ajunge abia în 2017, pentru că lista de comenzi pe 2016 e deja plină.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

După SUV-ul Bentayga, Bentley va scoate pe piaţă un SUV mai mic

Bentley preia modelul Porsche şi anunţă prin vocea CEO-ului companiei că primul SUV din gamă, denumit Bentayga, va fi urmat de un altul, ceva mai mic. Dacă Bentayga va fi lansat în 2016, al doilea urmează cel mai devreme în 2018.
Marti, 02 Iunie 2015 | Tehnologie

Volkswagen dezvoltă un motor W12 Turbo cu injecţie directă pentru viitoarele A8, Phaeton şi pentru SUV-ul Bentley Bentayga

Noua generaţie a motorului W12 dezvoltat de Grupul Volkswagen se anunţă un propulsor foarte interesant care promite consum cu 30% mai mic decât cel al actualelor propulsoare echivalente. Debutul său va avea loc în 2016.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley ar putea folosi numele Bentayga pentru viitorul său SUV

Jurnaliştii olandezi de la Telegraaf susţin că Bentley a înregistrat denumirea Bentayga pentru viitorul lor SUV. Numele îi aparţine unei formaţiuni de roci din Insulele Canare şi nu a fost confirmat încă de oficialii mărcii.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Bentayga, Bentayga, modele noi Bentley, noutati Bentley, SUV Bentley, EXP 9F
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru