Bentley Bentayga

Vineri, 29 Decembrie 2017 | Modele noi

Planurile Bentley pentru SUV-ul Bentayga: V8 pe benzină și plug-in hybrid din 2018

Bentley pregătește două versiuni noi pentru Bentayga. Din 2018, SUV-ul constructorului britanic o să poată fi admirat alături de o motorizare V8 pe benzină sau într-o variantă plug-in hybrid.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | GENEVA 2018

Bentley Bentayga va avea versiune plug-in hybrid: SUV-ul preia sistemul de peste 400 CP de la Porsche Cayenne S E-Hybrid

Bentley Bentayga va beneficia în 2018 de o versiune plug-in hybrid care va utiliza un sistem de 400 de cai putere cu un motor pe benzină V6 de 3.0 litri și un motor electric preluate de la Porsche Cayenne S E-Hybrid.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Tuning

Tuning pentru Bentayga: SUV-ul britanic a primit un pachet special din partea Kahn Design

Casa de tuning Kahn Design a pregătit un pachet special pentru Bentley Bentayga. SUV-ul este oferit cu motorizare diesel, dar cu modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul habitaclului.
Vineri, 11 August 2017 | Modele noi

Land Rover își propune să mai taie din elanul lui Bentley Bentayga cu un Range Rover de lux

Land Rover nu vrea să stea cu mâinile încrucișate și să asiste la defilarea triumfală a lui Bentley Bentayga. Britanicii vor un rival pe măsură, construit cu ajutorul diviziei lor de personalizare.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce, atac la Bentley Bentayga: „Vrem exclusivitate, nu vrem un Audi Q7 camuflat”

Președintele Rolls Royce a subliniat importanța unei platforme complet noi pentru dezvoltarea primului SUV din istoria companiei. Tot el a ironizat Bentley Bentayga și înrudirea acestuia cu Audi Q7.
Marti, 11 Iulie 2017 | Modele noi

Bentley se pregătește de primul hibrid de serie: SUV-ul Bentayga, candidatul perfect

După ce a făcut istorie, devenind primul Bentley diesel din istorie, SUV-ul Bentayga plusează în 2018 cu o versiune hibridă plug-in.
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner

Când doar ceasul inserat pe bordul mașinii costă 150.000 de euro, este de așteptat ca versiunea dedicată Bentayga Mulliner să ofere un nivel greu de egalat la nivelul atmosferei interioare. Iar SUV-ul britanic face fix acest lucru.
Marti, 28 Februarie 2017 | Modele noi

Șeful Bentley anunță că Bentayga nu va fi singurul SUV din gamă. Urmează un crossover care ar putea fi electric

Bentley nu se va rezuma doar la Bentayga. Constructorul englez are potențial pentru a lansa încă un SUV, mai mic decât Bentayga, capabil să ofere rulare pur electrică.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Economic

Bogații lumii au îngroșat conturile Bentley și Rolls Royce: ambele branduri au avut un 2016 record

Bentley și Rolls Royce au atras și în 2016 foarte mulți clienți. Ambele companii au înregistrat un record de vânzări.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley: ”Din 2018 vom facem versiuni hibride pentru cei care vor să ajungă cu mașina la un hotel de cinci stele aflat în centrul orașului”

Într-un interviu acordat Automarket, Wolfgang Durheimer, șeful Bentley, a confirmat viitoarea prezență unor versiuni hibride în gamă. Primul astfel de model va sosi în maxim un an.
Sambata, 10 Decembrie 2016 | O lume nebuna

De ce este ceasul lui Bentley Bentayga cel mai scump opțional instalat pe o mașină? Se fac doar cinci ceasuri pe an

Atunci când a anunțat că va instala un ceas de peste 200.000 de euro pe noul Bentyaga, Bentley a fost privit ca un constructor nebun. După un interviu cu președintele constructorului de lux, am aflat de ce costă așa mult ceasul creat de Breitling.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Industrie

Se întâmplă și la case mai mari: Bentley Bentayga, rechemat în service pentru mai multe șuruburi care nu au fost strânse

Bentley a anunțat că va rechema în service 88 de unități ale SUV-ului său de lux Bentayga. Motivul? Mai multe șuruburi nu au fost strânse corespunzător.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Moment istoric pentru Bentley: Bentayga devine primul model diesel al companiei și cel mai rapid SUV din lume în acest segment

Bentley a lansat primul său motor diesel din istorie. Acesta se găsește sub capota lui Bentayga, primul SUV din istoria Bentley. Motorul este împrumutat de la Audi SQ7.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Modele noi

Rolls Royce vrea să reinventeze roata: ”Cullinan NU va fi un SUV de lux cum este Bentley Bentayga”

Rolls Royce a ținut să lămurească opinia publică nde se va încadra viitorul model Cullinan. Acesta nu va fi un SUV așa cum este Bentayga, oficialii preferând să-i spun vehicul înălțat.
Miercuri, 31 August 2016 | General

Primul Bentley cu motor diesel este aproape de lansare: Bentayga va utiliza propulsorul V8 TDI de 4.0 litri de pe Audi SQ7

Bentley Bentayga va deveni primul model al constructorului britanic cu propulsie diesel după ce a fost observat într-o serie de teste cu motorul V8 TDI de 4.0 litri disponibil pe Audi SQ7.
Marti, 26 Iulie 2016 | Modele noi

Land Rover ridică ştacheta: Range Rover va primi îmbunătăţiri pentru a concura direct cu Bentley Bentayga

Land Rover va introduce câteva îmbunătăţiri majore pe viitoarea generaţie a lui Range Rover pentru ca SUV-ul britanic să devină un rival de temut pentru Bentley Bentayga.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Modele noi

Cel mai răsfățat pește: Bentley Bentayga vine echipat cu o trusă de pescuit de lux

Bentley s-a gândit să le ofere celor pasionați de pescuit o serie de undițe și momeli profesionale, ascunse în portbagajul lui Bentayga. Personalizarea merge până la cel mai mic detaliu.
Sambata, 04 Iunie 2016 | O lume nebuna

De ce costă Bentley Bentayga peste 200.000 de euro: SUV-ul englez vine cu un tablou unic la interior (VIDEO)

Maeștrii diviziei de personalizare Mulliner pot crea un peisaj spectaculos pentru planșa de bord a fiecărui Bentley Bentayga.
Miercuri, 04 Mai 2016 | General

Cel mai puternic SUV din lume va primi o versiune şi mai performantă: Bentley Bentayga Speed va avea 660 CP

Cei 608 CP ai lui Bentley Bentayga nu mai sunt suficienţi. Modelul va primi o versiune de performanţă Bentayga Speed care va avea 659 CP.
Marti, 22 Martie 2016 | Industrie

Cei mai fericiți clienți auto ai zilei s-au întâlnit în Marea Britanie: Bentley a livrat primele exemplare ale SUV-ului Bentayga

Un tur exclusiv al fabricii Bentley din Crewe a prefațat livrarea primelor exemplare bentayga către clienții care s-au aflat printre primii care au depus avansul la comanda SUV-ului Bentayga. "Unii chiar înainte de a vedea mașina de serie", cum spun oficialii Bentley.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Bentayga, Bentayga, modele noi Bentley, noutati Bentley, SUV Bentley, EXP 9F
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru